koji je razlog ovako naglog skoka u dalekoj americi?
Razlog je taj da je jučer bila kapitalizacija dobiti a nisu imali razloga za pad. sad će naravno i Evropa za njima porasti. A nama crko sistem samo da ih nebi stigli pratiti. katastrofa.
….
Conan: ” Meni na investoru i gledalici piše da je zadnja transakcija napravljena u 14:02 …znači već sat vremena ništa. Možda rade skračeno …..[huh] ” Ovu obavijest sam dobio od brokerske kuće: Privremeni prekid trgovanja Poštovani, Zbog ispada telekomunikacijske mreže HT-a sjeverozapadnog dijela Hrvatske zaustavljena je trgovina vrijednosnim papirima na Zagrebačkoj burzi (ZSE). 20.03.08 (14:16)
Al da ovi kreteni sa ZSE ne mogu staviti to na web
Krenula trgovina. Sad da vidiš preokreta
ovo je bila generalna proba da se takvo nešto ubuduće ne desi, Samodol je očajan i ne bira sredstva
Samodol izravno za STIL:ako neće trgovat neće ni burza padat
US Markets Actives Gainers Losers Widely held Dow 30 Mar 20 10:18am † Change %Change Level
Dow +96.23 +0.80% 12,195.89
NASDAQ +14.97 +0.68% 2,224.93
S&P +9.42 +0.73% 1,307.84
*10yr Note -0.1400 -0.042% 3.348%
*NYMEX Crude Oil -2.94 -2.87% 99.60
Gold -28.00 -2.96% 917.30
Obrat
New leading indicators kažu recession in US highly unlikely. Comodities u slobodnom padi, zlato 10% dole od ponedeljka. Dollar već na 0,6490.
Totalni raspad Ivekove teorije
“Donedavno je pak uzrečica bila “Dokapitaliziram te po nominali”, ali prije svega onih koji nakon objave tog prijedloga nisu na vrijeme stigli povući nalog za prodaju ili onih koji su dionice prodali dan prije objave prijedloga takve dokapitalizacije.” T. Petrov
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Krenula trgovina. Sad da vidiš preokreta
meni nije
Upravo smo zaprimili obavijest sa Zagrebačke burze o nastavku trgovanja koja se nalazi u cjelosti u tekstu ispod. Zadavanje novih naloga biti će moguće od 15:30 s ponovnim početkom kontinuiranog trgovanja.
Poštovani članovi,
Obzirom da je iz T-HT-a javljeno da je otklonjen kvar na telekomunikacijskoj mreži, trgovanje se nastavlja u 15:15-15:30 po modalitetu predotvaranja, a od 15:30 počinje kontinuirano trgovanje.
Zagrebačka burza d.d.