Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni na investoru i gledalici piše da je zadnja transakcija napravljena u 14:02 …znači već sat vremena ništa.
Možda rade skračeno …..[huh]

na 4300 sve prodajem...

Prekid trgovanja na Zagrebačkoj burzi
20.03.2008

Poštovani klijenti,

zbog tehničkog kvara Zagrebačka burza je do daljnjega obustavila trgovanje. Iz tog razloga smo prisiljeni privremeno ugasiti našu ABAC@trade uslugu do otklanjanja kvara.

Vaši,
Abacus brokeri

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Crko HT, kakva je to rečenica? Što je točno crklo molim vas?

Maršal[lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

koji je razlog ovako naglog skoka u dalekoj americi?

&

koji je razlog ovako naglog skoka u dalekoj americi?

Dolazak Busha u HR.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.comlinebrokers.com/clanak.php?id=3484

Šta je ovo? kod nas burza crkla il je meni crko ATM?

Pao navodno t-com sustav.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Meni na investoru i gledalici piše da je zadnja transakcija napravljena u 14:02 …znači već sat vremena ništa.

Ovu obavijest sam dobio od brokerske kuće:

Privremeni prekid trgovanja

Poštovani,

Zbog ispada telekomunikacijske mreže HT-a sjeverozapadnog dijela Hrvatske zaustavljena je trgovina vrijednosnim papirima na Zagrebačkoj burzi (ZSE).
20.03.08 (14:16)

Osveta h-t -a!

bilo je i vreme

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Slovenci počeli nas pratit.

Conan:

Ovu obavijest sam dobio od brokerske kuće:

Privremeni prekid trgovanja

Poštovani,

Zbog ispada telekomunikacijske mreže HT-a sjeverozapadnog dijela Hrvatske zaustavljena je trgovina vrijednosnim papirima na Zagrebačkoj burzi (ZSE).
20.03.08 (14:16)

šteta je šta sistem nije pao prošli ponedjeljak pa da izbjegnemo veći pad….[shocked]

na 4300 sve prodajem...

umrla je zagrebačka burza!
uskrsnuče se očekuje!

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

New Report

Close