Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nešto se opaklo dogodilo u 13,30, dax je pao ko strmopižden na sadašnju vrijednost. http://finance.yahoo.com/q/bc?s=%5EGDAXI&t=1d&l=on&z=m&q=l&c=

u frankfurtu su od jutra danas najavljivali turbulencije za 13h jer je to bio rok za gomilu opcija na dionice.

Što god bilo, krvna slika se poboljšava u evropi. Mislim,, sve se crveni. a i us futuresi su okrenuli smjer.

wunderkind:

a kakvo čudo u vezi fi očekuješ! cca 700m prihoda i 70m dobiti ugrubo! i kolke su multiple s tim?

Diskont stari moj, diskont pravi.
Pogledaj multiple na ostalima[lol]

oprostit ćeš drugar, al ingru poznajem u srž jer sam u njoj otkad tržim valjda bio i gledam multiple i na ostalima i ne vidim taj diskont koji ti vidiš!?

show it to me babe! [wink]

nije vrijeme…

wunder pa zar opet??
Koji si na bidu??[lol]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ne plavi, nema me, ali to sam napiso isto i na 60 000 što mislim samo što sam debil prodo na 53-4, a ne kad sam zacrto!

ingra vrijedi puno, ali ne sad i pitanje je održivosti tempa!

Baron: ” wunderkind: ” a kakvo čudo u vezi fi očekuješ! cca 700m prihoda i 70m dobiti ugrubo! i kolke su multiple s tim? ” Diskont stari moj, diskont pravi. Pogledaj multiple na ostalima[lol] ” oprostit ćeš drugar, al ingru poznajem u srž jer sam u njoj otkad tržim valjda bio i gledam multiple i na ostalima i ne vidim taj diskont koji ti vidiš!? show it to me babe! [wink] nije vrijeme…

Možete li kolega onda kakvu usporedbu fundamenata i prihoda???
Ja kažem da će biti strke dana prije izvješća i da je a diskontu.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

wunder ebagati, pa sad govoriš ko Noveselec iz AZ-a 🙂

Hell is Empty and all the Devils are Here

ne plavi, nema me, ali to sam napiso isto i na 60 000 što mislim samo što sam debil prodo na 53-4, a ne kad sam zacrto!

ingra vrijedi puno, ali ne sad i pitanje je održivosti tempa!

Ma daj me nemoj zajebavati, kakav bi ti tempo odi ulaži u INDG tamo ti je dobar tempo.
A i smjer.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@ baron

pa to sam ja tebe tražio, ti ih znaš bolje! [smiley]

@ plavi

mislio sam na tempo i održivost rasta nakon općepoznatih činjenica o prihodima i dobiti do 2009e

je li zatvoreno trgovanje ili? Što se događa?

nisšta se ne mice, opet rikno ZTM?

@ baron

pa to sam ja tebe tražio, ti ih znaš bolje! [smiley]

@ plavi

mislio sam na tempo i održivost rasta nakon općepoznatih činjenica o prihodima i dobiti do 2009e

Ma daj me nemoj hebati, koje općepoznate stvari[angry]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close