aha ovo
DETROIT (Reuters) – Package delivery company FedEx Corp (FDX.N: Quote, Profile, Research) said on Thursday its quarterly net profit fell, citing a sluggish economic environment, high oil prices and continued concerns in the credit markets.
The Memphis-based company reported net income for its third quarter ending Feb 29 of $393 million or $1.26 a share, compared with $420 million, or $1.35, a share a year earlier.
Wall Street analysts had on average expected earnings per share for the quarter of $1.23, according to Reuters Estimates.
(Reporting by Nick Carey, editing by Mark Porter
Očekivali su 1,23 a ostvareno je 1,26 to mi se ne čini tako loša vijest…
Pa i meni se ne čini, ali sam jedino to uspio iskopati kao neki triger za pad. Ima li tko nešto bolje?
A prosle godine $1.35… I nije bas dobra vijest.
što vam je jeste li poludjeli?
Jesmo li mi u Hr ili u USA?
Kakve veze ima izvješće fuckin Fedex-a?
Pa i meni se ne čini, ali sam jedino to uspio iskopati kao neki triger za pad. Ima li tko nešto bolje?
http://www.cnbc.com/id/23723011
ali sve loše vijesti ne utječu dramatično na tržište, to nešto govori! [thumbsup]
što vam je jeste li poludjeli? Jesmo li mi u Hr ili u USA? Kakve veze ima izvješće fuckin Fedex-a?
nema bas nikakve veze…
ali u nedostatku boljih tema i fedex je dobar…
predlazem ti da predlozis kolegama neku temu za diskusiju…
inace cemo cijeli dan citati o raznim fedexima i zlatu…
[embarass][undecid]
Je li propao ADPL? Je li se zapalio? WTF???
AZ pomalo dokupljuje INGRu da smanji ulaz (50k)
Baš me zanima da li će biti tako ravnodušni kad izađe GFI.[thumbsup]
Do utorka je dug put, a mnogi su u cashu.
Predlažem temu – Utjecaj tečaja dolara na svjetsko gospodarstvo
a kakvo čudo u vezi fi očekuješ! cca 700m prihoda i 70m dobiti ugrubo! i kolke su multiple s tim?
Diskont stari moj, diskont pravi.
Pogledaj multiple na ostalima[lol]