Bilo je velikih pretumbacija i na 255 kuna. Sjesti i čekati ko može.
misliš na VART ?
Mislim na Varteks.
kad se riješimo braniteljskog stiska od uskoro moglo bi se malo popraviti,ali 400-500.000 dijoničara hm , ipak treba sačekati da to prođe, njih nije briga da je crobi -27 cca % ,za njih tek počinje trgovanje “daj što daš”,možda država sve otkupi a možda i ne …ko ima keša neka se spremi ,prava sezona lova tek dolazi ! [thumbsup]
@nick nelson
Znači misliš opet neka masovka od očekivanja.
Tu mi nešto smrdi.
može li objašnjenje zaba gore a pbz dole ???
da, to ne može niko objasniti, Zaba +6,67%, a PBZ – 6,81% [shocked] samo razlika je ogromna u prometima…
kad se riješimo braniteljskog stiska od uskoro moglo bi se malo popraviti,ali 400-500.000 dijoničara hm , ipak treba sačekati da to prođe, njih nije briga da je crobi -27 cca % ,za njih tek počinje trgovanje “daj što daš”,možda država sve otkupi a možda i ne …ko ima keša neka se spremi ,prava sezona lova tek dolazi ! [thumbsup]
A što će točno oni imati za ponuditi- HT, inu, ptkm što jos…
i opet, branitelji neće biti vlasnici dionica nego udjela. Ukoliko fond bude mogao servisirati zahtjeve branitelja iz svojih nedioničkih pozicija, problema ne bi trebalo biti.
ZABA-R-A + 8,07 %
PBZ-R-A – 6,99 %
vjerovatno ovakva razlika neće ostati do kraja dana, bar se nadam.
Danas je kao petak, jer sutra burza ne radi. Petkom su rasprodaje.
Drugi tjedan ocekujemo na vecini dionica GFI, a i blizi se pocetak 4. mjeseca.
Strpljen, spasen, milijunas.
Zivi mi bili vi.
is123456:
”
može li objašnjenje zaba gore a pbz dole ???
”
da, to ne može niko objasniti, Zaba +6,67%, a PBZ – 6,81% [shocked] samo razlika je ogromna u prometima…
Trezor skuplja zabu? Oce i PBZ tako povremeno kolko se sjecam.
Bilo bi najbolje zatvoriti burzu na 2 mjeseca, da se ljudi malo smire
”
Trezor skuplja zabu? Oce i PBZ tako povremeno kolko se sjecam.
Izgleda……a PBZ bi trebao isto…[wink]