Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SZ,

dok ne dodje strani kapital ne idemo mi nikamo kolega

I drugi glas razuma! Pa da li se PD stvarno poceo mijnjati??? [cool]

skype - ivek1234

a tek kad ivek poćne kupovati ! [lol]

Sad sam se odvalio od smijeha. Tip stavio na prodaju 1 (jednu) dionicu ADPL po 160 kuna, pa kad nakon jedno sat vremena nije prošlo, opalio po bidu!!!

Transakcije
CIJENA KOLIČINA VRIJEME
156,11 1 11:43:12

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Kupite album od Tom Jonesa
GREEN, GREEN GRASS OF HOME
i slušajte pažljivo,
jer to je jedino zeleno koje vam se ovih dana može dogoditi.
[thumbsup]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

SZ Zagato:

dok ne dodje strani kapital ne idemo mi nikamo kolega

I drugi glas razuma! Pa da li se PD stvarno poceo mijnjati??? [cool]

Vjerovatno misliš na svoj glas razuma, možda je to samo jeka [lol]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Sad svi masovno čekaju ljeto i jeftinu kupnju.
Iskustvo mi govori da nikad nije sve tako crno ili bijelo. Kad plovim tu
negdje između uvijek najbolje prođem.

SZ Zagato: ” dok ne dodje strani kapital ne idemo mi nikamo kolega ” I drugi glas razuma! Pa da li se PD stvarno poceo mijnjati??? [cool]

pa strani kapital je već ovdje, koliko to finacijskih ustanova ima domaćeg vlasnika? dolazi Bush 4.-5. sa njim i potencijalni investitori. Svjetski analitičari savjetuju investing in emerging markets.Bush uzima , ali i daje ..tako je to.

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

cazo22: ” Meni se čini da se čekaju branitelji,kad njih ogule ka šta su nas,možda ćemo onda prema gore?[sealed] ” Konacno glas razuma na forumu!!!! [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

nece biti bas neka velika strka kad dodju branitelji…
meni se cini da su se dobro pripremili za obranu,…

Loše je sve, jako loše.

Dok ne dodje strani kapital ne idemo mi nikamo.[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@ ivek123

hm, ivek, pa ne može biti i jedno i drugo glas razuma. hajde se odluči šta misliš.

Meni se čini da se čekaju branitelji, kad njih ogule ka šta su nas, možda ćemo onda prema gore?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Meni se stanje trenutno ne čini tako loše. Pali jesmo puno, ali sad ne vidim prostora više za daljnji pad. Ali dobro da ima toliko pesimista, jer možda skupim štogod na bid-u, na rasprodaji.

New Report

Close