Mnogi su se ne tako davno smijali Pounju, onak’ frajerski s visoka su se pitali šta će jedna takva dionica na hrvatskoj burzi, te smješna joj izvješća, te niski prihodi, te mala cijena, te guma slaba, pa gaće s padaju, a vid’ sad. Više nitko da napiše kakvu pounjsku pošalicu. A i kako bi, stislo ih, i cijene i guma, gaće ne spadaju, al’ se pune.
Vidi, vidi, cijene njihovih dionica svakim danom sve su bliže cijeni Pounja[thumbsup]
Nafta ispod 100$ zlato 930$ cca[thumbsup]
U Americi futuresi zeleni, Evropa okreće u zeleno, Beograd 5. dan za redom u plusu a što se kod nas čeka?[undecid]
Oprosti kolega ali ispravak netočnog navoda za zlato
Oil 100.36 -2.18 -2.13
Gold 910.60 -32.70 -3.46[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
GERONIMO:
”
”
U Americi futuresi zeleni, Evropa okreće u zeleno, Beograd 5. dan za redom u plusu a što se kod nas čeka?[undecid]
Uskrs. Svima već dosta burze.
Valjda su se i prodavači na ZABA-i opametili i shvatili da trezor treba skupiti poveću količinu za zaposlenike svoje vrijedne.
meni ovo izgleda kao produženi vikend za fondove i njihove managere.Možda se nešto dogodi tamo iza 14:30…za sada ništa.
GERONIMO:
”
”
14:00 sati.
GERONIMO: ” Nafta ispod 100$ zlato 930$ cca[thumbsup] ” U Americi futuresi zeleni, Evropa okreće u zeleno, Beograd 5. dan za redom u plusu a što se kod nas čeka?[undecid]
čeka se da ti mirovinski fond menadžeri počnu odlaziti u zatvor. kad ode prvi, da vidiš kako će se drugi prepasti i cijene će odmah na staro.
ne bih se začudio da nas ovih dana uskok iznenadi objavljivanjem prvih rezultata akcije “penzić” i pritvaranjima nekih dragih nam aktera [lol]
GERONIMO: ” Nafta ispod 100$ zlato 930$ cca[thumbsup] ” U Americi futuresi zeleni, Evropa okreće u zeleno, Beograd 5. dan za redom u plusu a što se kod nas čeka?[undecid]
Meni se čini da se čekaju branitelji,kad njih ogule ka šta su nas,možda ćemo onda prema gore?[sealed]
Branitelji već sanjanju lovu a fondovi dionice Ine i Ht-a po ovoj bagateli…žalosno.[cry]
Meni se čini da se čekaju branitelji,kad njih ogule ka šta su nas,možda ćemo onda prema gore?[sealed]
Konacno glas razuma na forumu!!!! [thumbsup][thumbsup][thumbsup]