Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mnogi su se ne tako davno smijali Pounju, onak’ frajerski s visoka su se pitali šta će jedna takva dionica na hrvatskoj burzi, te smješna joj izvješća, te niski prihodi, te mala cijena, te guma slaba, pa gaće s padaju, a vid’ sad. Više nitko da napiše kakvu pounjsku pošalicu. A i kako bi, stislo ih, i cijene i guma, gaće ne spadaju, al’ se pune.
Vidi, vidi, cijene njihovih dionica svakim danom sve su bliže cijeni Pounja[thumbsup]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Nafta ispod 100$ zlato 930$ cca[thumbsup]

U Americi futuresi zeleni, Evropa okreće u zeleno, Beograd 5. dan za redom u plusu a što se kod nas čeka?[undecid]

Oprosti kolega ali ispravak netočnog navoda za zlato
Oil 100.36 -2.18 -2.13
Gold 910.60 -32.70 -3.46[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

GERONIMO:

U Americi futuresi zeleni, Evropa okreće u zeleno, Beograd 5. dan za redom u plusu a što se kod nas čeka?[undecid]

Uskrs. Svima već dosta burze.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Valjda su se i prodavači na ZABA-i opametili i shvatili da trezor treba skupiti poveću količinu za zaposlenike svoje vrijedne.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

meni ovo izgleda kao produženi vikend za fondove i njihove managere.Možda se nešto dogodi tamo iza 14:30…za sada ništa.

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

GERONIMO:

14:00 sati.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

GERONIMO: ” Nafta ispod 100$ zlato 930$ cca[thumbsup] ” U Americi futuresi zeleni, Evropa okreće u zeleno, Beograd 5. dan za redom u plusu a što se kod nas čeka?[undecid]

čeka se da ti mirovinski fond menadžeri počnu odlaziti u zatvor. kad ode prvi, da vidiš kako će se drugi prepasti i cijene će odmah na staro.

ne bih se začudio da nas ovih dana uskok iznenadi objavljivanjem prvih rezultata akcije “penzić” i pritvaranjima nekih dragih nam aktera [lol]

GERONIMO: ” Nafta ispod 100$ zlato 930$ cca[thumbsup] ” U Americi futuresi zeleni, Evropa okreće u zeleno, Beograd 5. dan za redom u plusu a što se kod nas čeka?[undecid]

Meni se čini da se čekaju branitelji,kad njih ogule ka šta su nas,možda ćemo onda prema gore?[sealed]

Branitelji već sanjanju lovu a fondovi dionice Ine i Ht-a po ovoj bagateli…žalosno.[cry]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

dok ne dodje strani kapital ne idemo mi nikamo kolega

Cuore Sportivo

Meni se čini da se čekaju branitelji,kad njih ogule ka šta su nas,možda ćemo onda prema gore?[sealed]

Konacno glas razuma na forumu!!!! [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

skype - ivek1234

New Report

Close