Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
a javili ti da su na skijanju ili? kaj misliš da fondovi kupuju samo miljone odjednom il stoje s nalogom od 100 200 10000 komada? jel to razlika između fonda i malih, pogotovo sad s ovim skrivenim nalozima? samo pitam!? [rolleyes]
ne znam što bih ti odgovorio
nekoliko puta sam pročitao što si napisao, i jednostavno nisam našao odgovor, niti sam shvatio što si napisao …
sorry …
I love the Smell of Profits in the Morning
šta je sa petricom [undecid] 230 ? nema kupnje – 33 u prvih 5 a stotine-tisuće na prodaji 1
radnici dobivaju dionice [undecid]
Puca ekipa po bidu. Bit će negativnih blokada do kraja dana. Pripremite keš.
Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"
šta je sa petricom [undecid] 230 ? nema kupnje – 33 u prvih 5 a stotine-tisuće na prodaji !
Nema navijača. Iako je nekima vrijedila 300 kuna sada im ne vrijedi ni 230 kuna[bye]
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
ovo je smiješno 10. bid nudi 9 kn za petricu !
Gledaj to sa vedrije strane, barem ima 10 bida.Na TOZ-u i na INDG imaš samo 4 bida npr.
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Ruše nam najprecjenjenijeg građevinara. Ne daju mu iznad 1000kn.
Još ćemo danas u plus, kako nam burza divlja.
Ovako: Kad otvorimo u minusu, idmo u plus, a kad otvorimo u plusu idemo uminus. Jednostavno![thumbsup]
"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7
zvone101:
”
ovo je smiješno 10. bid nudi 9 kn za petricu !
”
Gledaj to sa vedrije strane, barem ima 10 bida.Na TOZ-u i na INDG imaš samo 4 bida npr.
bid je postao bidoar ! [lol]
aha – ovo je !
http://www.poslovni.hr/70521.aspx
I love the Smell of Profits in the Morning