Zamislite ovo, nakon što su mirovinci izvukli iz OIF gotovo 2 milijarde kuna, sad se samodol sjetio njima ograničit ulaganja u OIF, da nije tragično bilo bi smiješno. Neće moči kupovati dionice onih poduzeća s kojima povezana. Da možda to prije uveli ne bi luković prodao 10000 dionica zabe AZ fondu po najvišoj cijeni, a sad na burzi ne žele kupovati po 3000 kuna nižoj cijeni. Sve to oni rade našim novcima koje mi uplačujemo za mirovine. Onda njih netko naziva dobrim fond menađerima. Da dobri ali za predsjednike uprava banaka i poduzeća.[lol] [lol] [lol]
Trebalo bi npr. sad iz AZ obveznog 25% ljudi promijeniti fond – baš me zanima da li bi se onda govorilo kako su ljudi održali lekciju mirovincima iz upravljanja rizicima – kao što se govorilo da sumirovinci očitali lekciju OIFovima.
Zamislite ovo, nakon što su mirovinci izvukli iz OIF gotovo 2 milijarde kuna, sad se samodol sjetio njima ograničit ulaganja u OIF, da nije tragično bilo bi smiješno. Neće moči kupovati dionice onih poduzeća s kojima povezana. Da možda to prije uveli ne bi luković prodao 10000 dionica zabe AZ fondu po najvišoj cijeni, a sad na burzi ne žele kupovati po 3000 kuna nižoj cijeni. Sve to oni rade našim novcima koje mi uplačujemo za mirovine. Onda njih netko naziva dobrim fond menađerima. Da dobri ali za predsjednike uprava banaka i poduzeća.[lol] [lol] [lol]
razočarao me samodol, prvo reagiraju u smislu da nisu oni tu da reagiraju, a onda predlažu određene promjene koje definiraju kako treba definirati neke stvari. Mislim da neće dugo na ovoj poziciji, vlast će izaći s paketom mjera za “kvalitetniju regulaciju tržišta kapitala”, a dio tih mjera će biti micanje samodola
Odosmo opet dole……
Europa još uvijek minus
Ode HT dole.
FUTURES
VALUE CHANGE % CHANGE
Dow 12,144.00 25.00 0.21
S&P 500 1,302.10 2.70 0.21
NASDAQ 1,727.75 3.25 0.19
Odosmo opet dole…… Europa još uvijek minus Ode HT dole.
eto to je ono što se ovdje jučer najviše komentiralo. Cijena je ista od jučer sa zatvaranja bar u prvim minutama, ali jučer je prosjek bio 323 i naravno da je dans odmah minus, i tako za sve …za sada je cijena od jučer
Gledam kako netko fino skuplja Ledo. Svaka čast.
Imao je Novoselec pravo. Najbolje da mirovinci odu van iz Hrvatske i neka ruše njihova tržišta.[lol] [lol] [lol]
Čini mi se da se negdje pisalo na forumu da INGRA danas izbacuje FI. To naravno nije točno, jer FI izlazi za tjedan dana.
BOG I HRVATI!!!
tri koraka dolje, jedan gore pa opet tri dolje [proud]
A sada malo zakucavanja.