ne pišite gluposti, burza u Japanu je bila zatvorena zbog praznika. za sve koji se ne znaju služiti kalendarom danas je 20.03.2008.
Vernal Equinox
Danas nam hitno treba barem zelenilo kao jučer. Ja zadovoljan i malim plusem.
Mislim da bi mogao biti lagan rast Crobexa
Neke zaključne cijene su visoko, tako ako ćemo u plus, onda treba rokat po prodaji.
Fondovi di ste???
A vidi ove na IGH al se naredali na prodaji.
Na INGRi će biti zanimljivo danas.
danas sam prvi put nakon tri godine digao margin.stavio sam samo 25% portfelja pod zalog tko da imam lufta ako padne. sta mislite o tome?
ok, ja ga imam jedan veliki od 12 mjeseca…
nije bad ako dobro poslozis stvari.
predlazem ti defanzivu… radi zivaca…[wink]
Zamislite ovo, nakon što su mirovinci izvukli iz OIF gotovo 2 milijarde kuna, sad se samodol sjetio njima ograničit ulaganja u OIF, da nije tragično bilo bi smiješno. Neće moči kupovati dionice onih poduzeća s kojima povezana. Da možda to prije uveli ne bi luković prodao 10000 dionica zabe AZ fondu po najvišoj cijeni, a sad na burzi ne žele kupovati po 3000 kuna nižoj cijeni. Sve to oni rade našim novcima koje mi uplačujemo za mirovine. Onda njih netko naziva dobrim fond menađerima. Da dobri ali za predsjednike uprava banaka i poduzeća.[lol] [lol] [lol]
Testirat prodaju dok prometi ne počnu značajno padat, samo tako
možemo stvorit ravnotežu. I dalje po meni nikakvo zaletavanje nebi bilo
dobro.
idemo ljudi… da čujemo predviđanja današnjeg trgovinskog dana???
danas je ionako zadnji dan u tjednu a ni u ponedjeljak nema rgovine pa koristim priliku da vam svima poželim ugodne blagdane a sad komentari trgovine odnosno vaša predviđanja za današnji dan
Na Sljemenu snjega 22 cm pa pozivaju zainteresirane na skijanje.
Stoga danas očekujem blagu stagnaciju i mali promet jer su fond menadžeri ziher na skijanju [lol] [lol] [lol] [lol]
a vidim na nekima se povlače nalozi na kupnju [embarass]
Na Tisku, znao sam da samo surfa neki fond menađerčić.