Još???
Ne hvala! I ovo je puno previse! Tocno sto sam i ocekivao. [lol] [lol] [lol]
Vlad,
jesi ti pjesnik il’ dionicar
valjda da ti dionice, idu bolje od stihova [thumbsup] [lol]
Vlad, jesi ti pjesnik il’ dionicar valjda da ti dionice, idu bolje od stihova [thumbsup] [lol]
da sam pjesnik,
gledao bih rivu,
i kao bolesnik,
pijuckao pivu.[cool]
ČARUGA: ” Još??? ” Ne hvala! I ovo je puno previse! Tocno sto sam i ocekivao. [lol] [lol] [lol]
Dobra su ti predviđanja još da burzu tako predvidiš bio bi sretan čovjek
Dobra su ti predviđanja još da burzu tako predvidiš bio bi sretan čovjek
Ooo, ja sam vrlo sretan a biti cu jos i sretniji cini mi se. Nemoj samo da ti se onaj margin ukiseli. Ili kreni hrabro uz jedan BANZAIIIIIIII….. Ja ti ipak predlazem da pricekas ispod 3500. Nije to daleko. [wink][wink]
Nego dosta smo divanili. Argumenata nemas. Temu ne pratis. Zajedljiv jesi ali to razumijem jer i ja bi bio u tvojoj situaciji a ne pise se dobro u buducnosti pa vjerojatno postajes polako svjestan banane. Ali sto cu ti ja. Jedino sto mogu je prekinuti ovo konverzaciju koje je OT i ne vodi fakat nikuda. Kao niti jedna nasa do sada.
Ivek over and out. [wink]
P.S. Pogledaj semafor. [wink][wink][wink]
ČARUGA: ” Dobra su ti predviđanja još da burzu tako predvidiš bio bi sretan čovjek ” Ooo, ja sam vrlo sretan a biti cu jos i sretniji cini mi se. Nemoj samo da ti se onaj margin ukiseli. Ili kreni hrabro uz jedan BANZAIIIIIIII….. Ja ti ipak predlazem da pricekas ispod 3500. Nije to daleko. [wink][wink] Nego dosta smo divanili. Argumenata nemas. Temu ne pratis. Zajedljiv jesi ali to razumijem jer i ja bi bio u tvojoj situaciji a ne pise se dobro u buducnosti pa vjerojatno postajes polako svjestan banane. Ali sto cu ti ja. Jedino sto mogu je prekinuti ovo konverzaciju koje je OT i ne vodi fakat nikuda. Kao niti jedna nasa do sada. Ivek over and out. [wink] P.S. Pogledaj semafor. [wink][wink][wink]
Kaj si živčan Ivek kaj ti zljato pada.
Nego ajde već jednom reci di je dno pa da završimo s tim glupostima.
Trabunjaš o nekoj razini , a analize niotkuda.
Pratim neko vrijeme tvoj pisanje i znam da nisi dobar u TA, ali znaš procjeniti općenito situaciju.
E pa ako je tako, onda nemoj govoriti više o vrijednostima Crobexa, molim te.
Što bi Samodolu danas?
kaže narodna: koga svrbi – taj se češe
Što bi Samodolu danas?
Ne voli kad ga netko NNK, a pogotovo njegovu djelatnicu…i ja sam se čudio jedno vrijeme, al ga razumijem…[lol]
ČARUGA: ” Dobra su ti predviđanja još da burzu tako predvidiš bio bi sretan čovjek ” Ooo, ja sam vrlo sretan a biti cu jos i sretniji cini mi se. Nemoj samo da ti se onaj margin ukiseli. Ili kreni hrabro uz jedan BANZAIIIIIIII….. Ja ti ipak predlazem da pricekas ispod 3500. Nije to daleko. [wink][wink] Nego dosta smo divanili. Argumenata nemas. Temu ne pratis. Zajedljiv jesi ali to razumijem jer i ja bi bio u tvojoj situaciji a ne pise se dobro u buducnosti pa vjerojatno postajes polako svjestan banane. Ali sto cu ti ja. Jedino sto mogu je prekinuti ovo konverzaciju koje je OT i ne vodi fakat nikuda. Kao niti jedna nasa do sada. Ivek over and out. [wink] P.S. Pogledaj semafor. [wink][wink][wink]
Kao što rekoh ko [color=blue]palidrvce.[/color]
Pitam se sada ko je zaista u minusu.[cool]
http://www.poslovni.hr/74318.aspx
sad se sjetio, nego meni nije jasno nešto. Postoje li vani već regulirane ovakove stvari?
1. Ako postoje, zašto se nije kompletna regulativa prepisala od stranih regulatora koji imaju dugogodišnji know-how na samom početku i onda imamo sve.
2. Ako ne postoje, pa koje smo mi face da moramo u hodu regulirat stvari koje ni vani nisu regulirane.
3. Vani postoji regulativa koja se mogla prepisati, ali nije. E sad kad nešto prepisuješ, ne možeš slučajno nešto ne prepisat. Dakle neki se dijelovi regulative nisu namjerno implementirali.
Fondovi ne smiju biti skladišta banaka
Hanfa traži da joj mirovinski fondovi ubuduće prijavljuju sve veće transakcije i poslove s povezanim osobama, uključujući i uplate u OIF-ove
http://www.poslovni.hr/74318.aspx
Posebno je zanimljivo:
Nadam se da će se malo uplašiti sad…