Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra ću probat trejdati postavit se pred blokadu pa ako zakači

Oće Ivek niš ne brini dragi moj.

Brate Jovo pa ti samo cekas iza flanjke da se ja javim i odma poklapas kao sto se na ZSE poklapa bid zadnje vrijeme…. [lol] [lol] [lol]

Nego, evo tebi jedno pitanje ako moze. Kako ti vidis razvoj situacije sutra i recimo slijedeci tjedan?

skype - ivek1234

Baron:

ivek123:

wunderkind: ” no sad sve pada, dionice padaju, ovo pada, ono pada, pa kaj raste? [rolleyes] ” Inflacija, nezaposlenost, itd.????

ZLATO PADA

Bude opet raslo!

zbog čega bude raslo opet i kako ti valoriziraš zlato pa da smatraš da je recimo 1000$ jeftino?

zbog čega bude raslo opet i kako ti valoriziraš zlato pa da smatraš da je recimo 1000$ jeftino?

NHF ali malo sam krepan bas se spremam u krevet. Ne smatram da je jeftino na 1000 USD. Smatram da je ljetos bilo RELATIVNO jeftino i smatram da ce ici jos gore u narednim mjesecima. Evo ovdje sve imas:

http://www.golddrivers.com/tgdl/image/charts/gdrcharts/charts.asp

skype - ivek1234

Baron: ” ivek123: ” wunderkind: ” no sad sve pada, dionice padaju, ovo pada, ono pada, pa kaj raste? [rolleyes] ” Inflacija, nezaposlenost, itd.???? ” ZLATO PADA Bude opet raslo!

KAO I ZSE !!!

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

ČARUGA: ” Oće Ivek niš ne brini dragi moj. ” Brate Jovo pa ti samo cekas iza flanjke da se ja javim i odma poklapas kao sto se na ZSE poklapa bid zadnje vrijeme…. [lol] [lol] [lol] Nego, evo tebi jedno pitanje ako moze. Kako ti vidis razvoj situacije sutra i recimo slijedeci tjedan?

UUU u sledeću nedelju zlato mlogo loše.

Kako preko bare tako i u krobeks brate dok idioti kod nas ne svate [color=blue]da se pare ne mogu jesti.[/color]

Ja sam margin pripremio.

Al ne prodajem bato.

Ne drhtim bato.

Sve je to igra bato.

Još???

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

ivek123: ” Baron: ” ivek123: ” wunderkind: ” no sad sve pada, dionice padaju, ovo pada, ono pada, pa kaj raste? [rolleyes] ” Inflacija, nezaposlenost, itd.???? ” ZLATO PADA Bude opet raslo! ” zbog čega bude raslo opet i kako ti valoriziraš zlato pa da smatraš da je recimo 1000$ jeftino?

Zbog kružni tok će da raste 2011

Ja dajem 300

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

@ ivek123

bolje manje zaradit nego više popušit! [wink]

eh, da mi je to prije palo na pamet! [lol]

De prestanite se opirat više bear marketu pa da prije krenemo gore. [huh]

No respect

bolje manje zaradit nego više popušit! [wink]

eh, da mi je to prije palo na pamet! [lol]

nisi jedini[tongue]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Evo na temi Eig Super 24 je napisao da je slaba kupnja na Eigu. Prvo da kažem da je Buffetovo jedno od glavnih pravila da kupuj dionice koje nitko neće. Da je to dobro prvo sam se jako osvjedočio na Toz-u koji je porastao 400 % nakon što sam ga prodao a zatim još na nekoliko dionica. Zadnji slučaj je bio prioje par mjeseci. Predomislio sam se pa neću reći o kojoj je dionici riječ ali ću reći ovo. Na kupnji su bila 2 naloga. Za mjesec dana nije bilo nijednog naloga na prodaji a dionica 400 % skuplja.

tep niko neće,a knjigovodstvena vrijednost mu je oko 200 kn

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

ko što sam predvidio commodities balon se počeo raspadat! no sad sve pada, dionice padaju, ovo pada, ono pada, pa kaj raste? [rolleyes] meni više nigdje ništa nije jasno!??!?! [lol]

pa ti si još mlad čoek.
čudi me šta ti ništa ne raste.
da si dalmoš, tebi bi svaki dan kad burza padne, moralo iz inata rast.
jer burza je ženskog roda.
i lako pada.
pokvarena ženturača.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close