Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ tigrus Meni je free float jako bitan, isto kao i tržišna kapitalizacija. Čvrste ruke. Što se tiče toga tko će se prije oporaviti nezahvalno je komentirati, ne bih u to ulazio. DO 14 500 IGH ima 45 % , a do 60 000 Ingra podosta više, to je činjenica koja ništa ne mora značiti.

ok, cvrste ruke… pa nisu bas bile jako cvrste… 😉
moram ici sad.
pozdrav. thx na diskusiji…

Sad prije izlaska mi sinulo, prijedlog Vjeki, možda ne bi bilo loše ove prepiske oko IGH i INGR prebaciti na predmetne teme tih dviju dionica, naravno ako se ima volje i vremena. Ipak smo konkretno raspravljali.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Možda da vi malo sami mislite na kojoj ste temi.

13-WEEKTREASURYBILL u SAD su danas pale 28% i još padaju.
Kakva su mišljenja o tome?

13-WEEKTREASURYBILL u SAD su danas pale 28% i još padaju.
Kakva su mišljenja o tome?

Yield je valjda pao 28%?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

*10yr Note -0.7500 -0.217% 3.376%
*NYMEX Crude Oil -5.52 -5.04% 103.90
Gold -59.10 -5.88% 945.20

Sve se crveni

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

čitao ja malo ovotemne rasprave.
ivek se uvijek raspali poslije podne.
ima bit da je to od pivice posli obida.
jednom riječju,
pivek.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ovo je super da je danas crveno jer tako i tako će se do sutra kod nas to zaboraviti. A samim tim veće su šanse da bude sutro zeleno.[thumbsup]

čitao ja malo ovotemne rasprave. ivek se uvijek raspali poslije podne. ima bit da je to od pivice posli obida. jednom riječju, pivek.

Ma nije on loš ali često pretjera s drukanjem

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

a taman sam pomislio da se dečko smirio.
al’ šta moš’.
zlato pada,
kida živce,
lova strada,
daj mu pivce.

uh, štotigaija sve valjam.
meni cedevita udrila u možjane.

http://www.vecernji.hr/home/kolumne/3038673/index.do

sve je zanimljivije…

New Report