Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sve je dobro dok nam inflacija i stagflacija nisu istovremeno,
kako rece jedan kolega [bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

sava: ” ivek123: ” @Plavi Zasto Ingra pokusava kupiti Mavrovo??? [cool] ” Možda će rat, a svi znamo da iza rata ide obnova! ” da da a Kosovo je blizu[lol]

Nemaju oni šta raditi po Kosovu. U firmi na ruk. mjestima niti jedan Albanac!

ivek i real bear ajd da vas nesto pitam,jel kod vas ikad postoji vrijeme za kupovinu ili vi nikad ne kupujete[huh]

Postoji naravno. Samo je pitanje STO kupovati i KADA. To je kljuc na burzi. Ako treba biti u cashu godinu dana onda se bude godinu dana. Po meni se najvise zaradjuje upravo dobrim tajmingom ulaska na burzu. I ponavljam, to ce biti kada vecina ekipe ovdje bude prestala pisati jer ce biti brutalno izbrisana i kada krv bude tekla u potocima. Dokle god imaju smisla za humor i ovdje lamacu rogovima nije vrijeme za ulaz.

Eto, ja uzeo nesto vira u ponedjeljak i atlantske i danas ih se veselo rijesio u prvim trenucima trgovanja…. I tako cu se igrati i dalje sa jednom manjom cifrom. Ali ulaz u poziciju trenutno ne dolazi u obzir.

skype - ivek1234

Dobro vrijeme za kupovinu?
Zlata ili dalekovoda[lol]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

ivek i real bear ajd da vas nesto pitam,jel kod vas ikad postoji vrijeme za kupovinu ili vi nikad ne kupujete[huh]

Ne trguju, provociraju samo , one koji se daju isprovocirati naravno.
To je kao da ja krenem pisati na forumu Makedonske burze, i napijem se krvi nekima.
Ipak mi je u interesu da tržište tamo što dulje pada , kako bi naša Ingra jeftinije kupila Mavrovo, tako i ova dvojica, imaju neki svoj interes pa pišu i komentiraj. Ustvari Ivek je kupovao ako se ne varam DLKV po 1800 ili..?[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@Čaruga, mislim da ne govoriš istinu ali ne da mi se čitat postove davno zaboravljene. Uopće nije bitno što je sa mnom, bolje pitanje je što je sa mojim prognozama krenuvši s onima u listopadu. I šta će biti s ovom mojom današnjom prognozom da će CROBEX testirati 3200 i ako popusti obrana što će se onda dogoditi. Taj si ‘članak’ izreži i zalijepi na vrata i sjeti me se ponekad kad se bude ostvarivalo [smiley] Pozdrav

Sve neistine i iskrivljene činjenice u Ćiroskopu-Brlogu mogao sam durat dok nisi upotrebio termin JAZOVKA iz kojeg je nastao drugi termin JAZEX.

Eto želio si popularnost i dobio si je.

Ostat ćeš po nečemu upamćen.

Ućeš u udžbenike kao nick koji je uveo novi termin u burzovni rječnik.

Termin koji ne opisuje ništa.

Termin koji nema nikakva značenja.

Zadovoljan?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Dokle god imaju smisla za humor i ovdje lamacu rogovima nije vrijeme za ulaz.

eto ekipa, dosta zajeba.cije … od sada samo ozbiljno i bez šala ..

Cookie Monster

Ustvari Ivek je kupovao ako se sječam DLKV po 1800 ili..?[wink]

bitno je znati STO i KADA [lol]
sigurno je izracunao po FA da je jeftino i po TA da je dobro vrijeme

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Ne trguju, provociraju samo , one koji se daju isprovocirati naravno. To je kao da ja krenem pisati na forumu Makedonske burze, i napijem se krvi nekima. Ipak mi je u interesu da tržište tamo što dulje pada , kako bi naša Ingra jeftinije kupila Mavrovo, tako i ova dvojica, imaju neki svoj interes pa pišu i komentiraj. Ustvari Ivek je kupovao ako se ne varam DLKV po 1800 ili..?[wink]

Točno Plavi, još da Nathan nema nickove…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

wiking: ” ivek i real bear ajd da vas nesto pitam,jel kod vas ikad postoji vrijeme za kupovinu ili vi nikad ne kupujete[huh] ” Postoji naravno. Samo je pitanje STO kupovati i KADA. To je kljuc na burzi. Ako treba biti u cashu godinu dana onda se bude godinu dana. Po meni se najvise zaradjuje upravo dobrim tajmingom ulaska na burzu. I ponavljam, to ce biti kada vecina ekipe ovdje bude prestala pisati jer ce biti brutalno izbrisana i kada krv bude tekla u potocima. Dokle god imaju smisla za humor i ovdje lamacu rogovima nije vrijeme za ulaz. Eto, ja uzeo nesto vira u ponedjeljak i atlantske i danas ih se veselo rijesio u prvim trenucima trgovanja…. I tako cu se igrati i dalje sa jednom manjom cifrom. Ali ulaz u poziciju trenutno ne dolazi u obzir.

Kakva krv kakvi bakrači opet si se počeo igrati pjesnika.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

plavi:

Ustvari Ivek je kupovao ako se sječam DLKV po 1800 ili..?[wink]

bitno je znati STO i KADA [lol]
sigurno je izracunao po FA da je jeftino i po TA da je dobro vrijeme

To je najbitnije naravno. Ako me sjećanje ne vara bilo je govora i o Viru tamo negdje oko 1600-1800, možda sam mu upravo ja tada prodao Viro? To bi mi puno značilo , ipak je on moj idol.[lol]
DA…BITNO JE ZNATI ŠTO I KADA.[cool]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi:

Ne trguju, provociraju samo , one koji se daju isprovocirati naravno. To je kao da ja krenem pisati na forumu Makedonske burze, i napijem se krvi nekima. Ipak mi je u interesu da tržište tamo što dulje pada , kako bi naša Ingra jeftinije kupila Mavrovo, tako i ova dvojica, imaju neki svoj interes pa pišu i komentiraj. Ustvari Ivek je kupovao ako se ne varam DLKV po 1800 ili..?[wink]

Točno Plavi, još da Nathan nema nickove…

??

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close