sve je dobro dok nam inflacija i stagflacija nisu istovremeno,
kako rece jedan kolega [bye]
ivek i real bear ajd da vas nesto pitam,jel kod vas ikad postoji vrijeme za kupovinu ili vi nikad ne kupujete[huh]
Postoji naravno. Samo je pitanje STO kupovati i KADA. To je kljuc na burzi. Ako treba biti u cashu godinu dana onda se bude godinu dana. Po meni se najvise zaradjuje upravo dobrim tajmingom ulaska na burzu. I ponavljam, to ce biti kada vecina ekipe ovdje bude prestala pisati jer ce biti brutalno izbrisana i kada krv bude tekla u potocima. Dokle god imaju smisla za humor i ovdje lamacu rogovima nije vrijeme za ulaz.
Eto, ja uzeo nesto vira u ponedjeljak i atlantske i danas ih se veselo rijesio u prvim trenucima trgovanja…. I tako cu se igrati i dalje sa jednom manjom cifrom. Ali ulaz u poziciju trenutno ne dolazi u obzir.
Dobro vrijeme za kupovinu?
Zlata ili dalekovoda[lol]
ivek i real bear ajd da vas nesto pitam,jel kod vas ikad postoji vrijeme za kupovinu ili vi nikad ne kupujete[huh]
Ne trguju, provociraju samo , one koji se daju isprovocirati naravno.
To je kao da ja krenem pisati na forumu Makedonske burze, i napijem se krvi nekima.
Ipak mi je u interesu da tržište tamo što dulje pada , kako bi naša Ingra jeftinije kupila Mavrovo, tako i ova dvojica, imaju neki svoj interes pa pišu i komentiraj. Ustvari Ivek je kupovao ako se ne varam DLKV po 1800 ili..?[wink]
@Čaruga, mislim da ne govoriš istinu ali ne da mi se čitat postove davno zaboravljene. Uopće nije bitno što je sa mnom, bolje pitanje je što je sa mojim prognozama krenuvši s onima u listopadu. I šta će biti s ovom mojom današnjom prognozom da će CROBEX testirati 3200 i ako popusti obrana što će se onda dogoditi. Taj si ‘članak’ izreži i zalijepi na vrata i sjeti me se ponekad kad se bude ostvarivalo [smiley] Pozdrav
Sve neistine i iskrivljene činjenice u Ćiroskopu-Brlogu mogao sam durat dok nisi upotrebio termin JAZOVKA iz kojeg je nastao drugi termin JAZEX.
Eto želio si popularnost i dobio si je.
Ostat ćeš po nečemu upamćen.
Ućeš u udžbenike kao nick koji je uveo novi termin u burzovni rječnik.
Termin koji ne opisuje ništa.
Termin koji nema nikakva značenja.
Zadovoljan?
Dokle god imaju smisla za humor i ovdje lamacu rogovima nije vrijeme za ulaz.
eto ekipa, dosta zajeba.cije … od sada samo ozbiljno i bez šala ..
Ustvari Ivek je kupovao ako se sječam DLKV po 1800 ili..?[wink]
bitno je znati STO i KADA [lol]
sigurno je izracunao po FA da je jeftino i po TA da je dobro vrijeme
Ne trguju, provociraju samo , one koji se daju isprovocirati naravno. To je kao da ja krenem pisati na forumu Makedonske burze, i napijem se krvi nekima. Ipak mi je u interesu da tržište tamo što dulje pada , kako bi naša Ingra jeftinije kupila Mavrovo, tako i ova dvojica, imaju neki svoj interes pa pišu i komentiraj. Ustvari Ivek je kupovao ako se ne varam DLKV po 1800 ili..?[wink]
Točno Plavi, još da Nathan nema nickove…
wiking: ” ivek i real bear ajd da vas nesto pitam,jel kod vas ikad postoji vrijeme za kupovinu ili vi nikad ne kupujete[huh] ” Postoji naravno. Samo je pitanje STO kupovati i KADA. To je kljuc na burzi. Ako treba biti u cashu godinu dana onda se bude godinu dana. Po meni se najvise zaradjuje upravo dobrim tajmingom ulaska na burzu. I ponavljam, to ce biti kada vecina ekipe ovdje bude prestala pisati jer ce biti brutalno izbrisana i kada krv bude tekla u potocima. Dokle god imaju smisla za humor i ovdje lamacu rogovima nije vrijeme za ulaz. Eto, ja uzeo nesto vira u ponedjeljak i atlantske i danas ih se veselo rijesio u prvim trenucima trgovanja…. I tako cu se igrati i dalje sa jednom manjom cifrom. Ali ulaz u poziciju trenutno ne dolazi u obzir.
Kakva krv kakvi bakrači opet si se počeo igrati pjesnika.
plavi:
”
Ustvari Ivek je kupovao ako se sječam DLKV po 1800 ili..?[wink]
”
bitno je znati STO i KADA [lol]
sigurno je izracunao po FA da je jeftino i po TA da je dobro vrijeme
To je najbitnije naravno. Ako me sjećanje ne vara bilo je govora i o Viru tamo negdje oko 1600-1800, možda sam mu upravo ja tada prodao Viro? To bi mi puno značilo , ipak je on moj idol.[lol]
DA…BITNO JE ZNATI ŠTO I KADA.[cool]
plavi:
”
Ne trguju, provociraju samo , one koji se daju isprovocirati naravno. To je kao da ja krenem pisati na forumu Makedonske burze, i napijem se krvi nekima. Ipak mi je u interesu da tržište tamo što dulje pada , kako bi naša Ingra jeftinije kupila Mavrovo, tako i ova dvojica, imaju neki svoj interes pa pišu i komentiraj. Ustvari Ivek je kupovao ako se ne varam DLKV po 1800 ili..?[wink]
”
Točno Plavi, još da Nathan nema nickove…
??