Sve u svemu nije loše. Treba nam još dosta ovakvih dana pa da bude nešto od nas.
3.848,56 +0.19%
Moje prognoze su točne i opet će se ispuniti, shvaćao ti mene ozbiljno ili ne
Ako se ne sačuva nivo na 3200 dna više nema.
Ovo je prognoza?
Ništa ti nisi prognozirao. Ti si samo lupio “ako”…
@Čaruga, mislim da ne govoriš istinu ali ne da mi se čitat postove davno zaboravljene. [color=blue]Uopće nije bitno što je sa mnom, bolje pitanje je što je sa mojim prognozama[/color] krenuvši s onima u listopadu. I šta će biti s ovom mojom današnjom prognozom da će CROBEX testirati 3200 i ako popusti obrana što će se onda dogoditi. Taj si ‘članak’ izreži i zalijepi na vrata i sjeti me se ponekad kad se bude ostvarivalo [smiley] Pozdrav
Šta si umišljaš da si faca da se ja trebam nešto pitati što i kako s tobom nisam te ni teglio za jezik.
Eno ti Pančo i Bubašpara i ostali pa s njima broji Markove konake.
Žao mi je što su ti zatvorili Ćiroskop-Brlog.
Bilo je i gorih tema, nisu trebali.
Ps. ako ti je baš do zezanja možemo valjati gluposti na ležernom.
[cool][lol] [lol] [lol] [cool][lol]
To ako ga ti ne vidis ne znaci da je zatvoren. [cool]
ČARUGA:
”
”
[cool][lol] [lol] [lol] [cool][lol]
To ako ga ti ne vidis ne znaci da je zatvoren. [cool]
[cool]
ivek i real bear ajd da vas nesto pitam,jel kod vas ikad postoji vrijeme za kupovinu ili vi nikad ne kupujete[huh]
Sve u svemu nije loše. Treba nam još dosta ovakvih dana pa da bude nešto od nas.
3.848,56 +0.19%
Ako to nije loše, neznam što je. U 3 dana Crobex -5, a Ostatak svijeta + 5.[undecid]
Šta si umišljaš da si faca da se ja trebam nešto pitati što i kako s tobom nisam te ni teglio za jezik.
Uffff, ovo ti nije trebalo. Nemoj se ljutiti ali za tebe je doktor nauka. Ja od tebe nisam cuo nista osim pod@ebavanja svo ovo vrijeme tvojeg pisanja i poneki UP, UP a i to se pokazalo kao corak. [wink]
naravno, sad dok smo mi zatvorili, Evropa i Amerika će završiti u zeleno. A sutra da predahnu će i oni i Azijci završiti u crvenom. Ali mi za sutra nećemo gledati da smo u zaostatku za danas nego ćemo ih pratiti samo sutra. Zlo mi je od ove lopovske države.[angry]