Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ČARUGA:

Gold -41.30[color=blue] -4.11% [/color]963.00

Kaj si se ti uvaljao u zlato kada ga tako zudsno pratis??? [lol] [lol] [lol] [lol]

Btw stop loss je bio na 1006 USD [lol] [lol] [lol] [lol]

Volim kada poslusas[bye][bye][bye]

SAM PROTIV SVIH

@Real Bear

Hmmm, pocela FI koja se bas ne podudaraju sa ocekivanjima. Perspektiva bas i nije enka ovog trena. Vlada i kod nas pomalo klimava. Priznli Kosovo pa cekamo “atmoski s lijeva” itd. itd. A ovdje sve vise bahatluka i arogancije.

Meni se sve cini da je brat Jovo davno u cash otisao a ako nije proci ce kao avatar koji je zakacio. Samo ima da zavrsi kao cevap!!! Bas me zanima koliko ce ih imati snage za bahatost i aroganciju kroz kojih mjesec dva….. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

ivek123:

ČARUGA:

Gold -41.30[color=blue] -4.11% [/color]963.00

Kaj si se ti uvaljao u zlato kada ga tako zudsno pratis??? [lol] [lol] [lol] [lol]

Btw stop loss je bio na 1006 USD [lol] [lol] [lol] [lol]

Volim kada poslusas[bye][bye][bye]

NIsam skroz. Pola. [cool]

skype - ivek1234

Nastaviš li ovako pisati, više nitko neće ozbiljno shvaćati tvoje postove.

Moje prognoze su točne i opet će se ispuniti, shvaćao ti mene ozbiljno ili ne

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Jao brze rezi jer mi izgleda ko graf Crobexa na 5800

SAM PROTIV SVIH

@Čaruga pa šta si onda visio kod mene u brlogu kad ne valjam, koji te je đavo međedima nosio… a sada imaš 30% gubitaka. A samo da si jednom poslušao šta se tamo pisalo sad bi bio miran čovjek i ne bi te strah i strepnja izjedali

Visio sam tamo zato što sam prije brloga mislio da je samo jedan.

Ciro i Ćiroskop

Ali kad sam vidio da postoji kopija išao sam da se keljim isto kao i Ćiroskopu.

Isti si Ćiro samo pričaš o sebi i pun si samohvale u svakoj rečenici.

No Ćiro ima rezultate.

A ti????

[color=blue]Što se s tobom događa???[/color][undecid]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Jao brze rezi jer mi izgleda ko graf Crobexa na 5800

Ma pola je dosta. Sada da ode na 0 skoro i da nisam u gubitku. Ali ocekujam ja ipak malo veci rampage i zlato dosta vise nego je sada. Neka se kiseli. Ne trazi kruha. Ovo sto sam digao me umalo sje@alo. Isplato u dolaru pa sam ga morao odmah prevaljati u CHF…..

skype - ivek1234

@plavi

2. IGH da ima bolji PR od Ingre? PA ne znam baš, to mi zvući kao po onj moj tata je jači od tvojeg, e baš nije.
Mogao bih se eventualno složiti da je PR jednih i drugih vrlo dobar, iako uviejk može i bolje.
3. Ne bih se složio, cjenovno prihvatljivije za male da, ali ja u dionici ipak imam rađe veće igrače, nego hrpu malih.

2. ok, neka se ekipa na forumu izjasni (objekivno) tko se bolje reklamira kroz medije… igh ili ingra. ajde glasajte
3. velikih nije puno i s njimaje lakse raditi, ali mali su ti koji odlucuju, kad masa poludi…jaka je to sila.

Uhvatio si se sada samo djelića onoga o čemu smo raspravljali , a i tu si tanak.
PR IGH je proradio dok je ciejna bila oko 6 000 kuna, ako baš hočeš , evo da te priupitam, naime tada sam razmišljao kupiti IGH po 6 000, pa se sječam, dakle koji je razlog cjenovnog porasta od 100 % u roku samo nekoliko tjedana IGH tada od 6 000 pa do 12 000. Znaš koji ? Jedan ili event. dva fonda su tako odlučili. Svi se još sjećamo onih blokada svaki dan malo blokada u plus, pa malo u minus. Na silu se gurnulo prema 12 000 i to je činjenica. P/B IGH je preko 5, Ingre je oko 2,85, a uskoro će book Ingre biti bitno veći nego sada , zaostatak će biti i veći. Ingra 2006. prihodi 380 mil. kuna IGH? Koliki će biti porast prihoda i dobiti postotno Ingre , a koliko IGH? Što kažeš o tehničkoj analizi trgovanja dionicom koju sam ti ranije spomenuo?
O tome da su svi fondovi u Ingri trenutno u debelom minusu, za razliku od IGH. Ingra je u ovoj godini ( a ciejna je na početku godine bila 53 000 ) ugovorila novih poslova preko cijelih prihoda za 2007. možemo li isto reći i za IGH ? Ne možemo.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@Plavi

Zasto Ingra pokusava kupiti Mavrovo??? [cool]

skype - ivek1234

@Čaruga, mislim da ne govoriš istinu ali ne da mi se čitat postove davno zaboravljene.

Uopće nije bitno što je sa mnom, bolje pitanje je što je sa mojim prognozama krenuvši s onima u listopadu. I šta će biti s ovom mojom današnjom prognozom da će CROBEX testirati 3200 i ako popusti obrana što će se onda dogoditi. Taj si ‘članak’ izreži i zalijepi na vrata i sjeti me se ponekad kad se bude ostvarivalo [smiley]

Pozdrav

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Opet neko navlači na Soarisu, ruši cijenu od 8,5% sa jednom dionicom

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

@Plavi

Zasto Ingra pokusava kupiti Mavrovo??? [cool]

Mehanizacija, ljudstvo ( koje je u građevini problem) , time radovi na vlastitim projektima vlastitom radnom snagom, dakle povećanje profitabilnosti, ugovoreni poslovi preko 500 mil. kuna MAvrova , iskorak preko njih u Rusiju , naime Mavrovo ima licencu za visokogradnju i niskogradnju u Rusiji, a Rusija nije mala. Ovako na brzaka. Tvrtka je u fin. poteškočama , ali je zato kupljena za jeftine pare, pripomoglo je tome i stanje na burzi u regiji.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close