Uff, danas dva moja bisera FNVC i PTKM +5%. Nakon suhog studenog, prosinac bi mogao biti plodonosniji[smiley2]
Sad vidim da su nam susjedi izbacili kolegu Mauricija. Da je pretjerao malo istina je, ali isto tako je istina da je glupo kod INA-e govoriti o nekom navlačenju.
S druge strane mnogi novopečeni investitori i dan danas drže štafetu u ruci u obliku KTK (mislislim da je Kotka Krapina), VDMV…naravno po preporukama ljudi s susjednog foruma. Samo nigdje nikog da preuzme palicu…
Priča se i danas nastavlja s novim preporukama, ali neka. Kupite od mene ići će to gore sigurno…
majstori, ovo sam pitao na atlasu, prije nekoliko dana, pa muk.. zna li ko kaj je sa ATLS-R-A? vec danima nema ponude od aneta.. cijena uobicajeno oscilira.. promet je sitan… je l to zbog INE? ili neka adriaticina igra?
ne znam kaj da mislim… ;o)) hvala unaprijed…
majstori, ovo sam pitao na atlasu, prije nekoliko dana, pa muk.. zna li ko kaj je sa ATLS-R-A? vec danima nema ponude od aneta.. cijena uobicajeno oscilira.. promet je sitan… je l to zbog INE? ili neka adriaticina igra? ne znam kaj da mislim… ;o)) hvala unaprijed…
Ponuditelj je obvezan u roku 30 dana od dana nastanka obveze objavljivanja ponude za preuzimanje, podnijeti HANFI zahtjev za odobrenje objavljivanja ponude za preuzimanje, ponudu i isprave …
HANFA će o zahtjevu ponuditelja za odobrenje objavljivanja ponude za preuzimanje donijeti rješenje u roku 14 dana od dana primitka urednog zahtjeva.
Zakon o preuzimanju dioničkih društava
Obveza je nastala 17. studenoga 2006.
Kako se baš ne razumijem najbolje u određivanje točnih rokova, negdje oko Nove godine je krajnji rok za službenu objavu ponude.
Ispravite me ako griješim.
Promet na firmama ( gubitašima… ) po 1.5 mil kn…uz veliki plus %
Promet na našim najboljim firmama
1. PBZ 150.000 kn
2. PODR 450.000 kn
3. KOEI 450.000 kn
Pa to je postalo gore od kladionica.[smiley8]
da.. sada je to na HANFI da odredi da li je atlas turizam sljednik Atlasa dd.. i ako je, morati ce dati ponudu bez obzira na split i pad cijene.. sto je ipak nesto vise nego sada…
jos malo cemo pricekati.. a onda, il’ na stitu il’ sa stitom..
Danas, 7. prosinca 2006. je postignut Sporazum o prijenosu poslovnog udjela povezanog poduzeća Lure – Eurobeva d.o.o.
Sporazum je postignut između Lure d.d. i Badela 1862, a stupit će na snagu po dobivanju svih potrebnih suglasnosti.
Navodno je 15. prosinca drazba na ZSE na kojoj se prodaje paket dionica TOZ -a koja ce viteza koji ponese tu alku ucinit drugim najvecim dionicarem u TOZ-u.
A kako je na prodaju ( ne na ZSE, nego onako) i paket od druga dva sadasnja dionicara postavlja se pitanje tko ce biti novi gazda TOZ -a i hoce li bit ponude za preuzimaje?
Baš ste neugodni sa tim FNVC , otišlo je sve na 540.
Onda dobro, čekamo razvoj situacije.[smiley8][smiley1]
Danas bi mogli gledati nulu na prodaji Finvesta,hi,hi,hi[smiley2]