Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tenkista: ” Ameri još danas i ove godine su u plusu! A mi 28% u minusu. Mi smo budale a za njih to kažemo. [undecid] ” Problem je što ameri znaju svoje dno i brane ga, a ne kao mi. Nit znamo di je dno Crobexa, niti ga branimo.

dno je kad mirovinci kažu da su zadovoljni. na žalost, to je cijela mudrost. ako se zadovolje kupnjom na 3700, to je to. a ako im ne bude dosta sve do 3000, onda će to biti dno. pitanje je samo koliko su drski, jer ih u tom rušenju nitko nije spriječio, a moglo se.

plavi:

tigrus: ” 6. da je bolje kupiti IGH od INGRE zbog politicke podrske? ” Jakog li ti argumenta. Bolje napravi FA usporedbu na ovim cijenama, k tome možeš napraviti i tehničku analizu trgovanja dionicom ( ne TA koja se radi po forumu ), pa ćeš ustanoviti da je na INGR po cijenama većim od tržišne protrgovan ne cijeli free float, nego i debelo preko toga, s druge strane IGH ima jedan od najvećih free floata među dionicama u HR i daleko je od ovakve ” idilične ” situacije. Da ne govorimo o opravdanosti rasta jedne i druge dionice, iza Ingre su stajali novi projekti , dokapitalizacija, ogromni napredak u poslovanju , a koji dio toga svega ima IGH? Dalje, u INGR na ovim cijenama niti jedan fond nije u plusu ( dokap je bio po 35 000, veliki paketi su prolazili između 50 000 – 60 000 ), odnosno , što je veći bio porast dionice rastao je i promet,s druge strane iz IGH na ovim cijenama itekako ima izlaženja u plusu. Ingra je ove godine ugovorila novih poslova više nego cijeli prošlogodišnji prihodi tvrtke, a koji dio toga je IGH? SAmo najave o izlasku u regiju i Rusiju ( što ima i Ingra, upravo kuopuje Mavrovo ). Da ne govorimo da je Ingra ove godine skoro pa duplo više pala cjenovno od IGH ( a u stvari je trebalo biti obrnuto ). OK, i IGH je na ovim cjenama po meni OK, ali napisati bez argumenata ovakvu tvrdnju o tome da je IGH na ovim cijenama bolja prilika od Ingre po meni nije u redu. Ja sam naveo neke činjenice i tvrdnje pa sada ti to probaj pobiti.

Kad ce licenca za ingru???

Bas ga ja to htjedoh pitati!!!!
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Lijepo čiščenje na INGR, nakupilo se smeća..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

što je ovo sa zlatom? danas -4,4%. još malo i potući će rekord grobexa!

dolar raste, eto to

"Svi žive od toga da nešto prodaju" - Robert L. Stevenson

tigrus:

vlad1111: ”
[pray] molitve su uslišene. ivek se potpuno slaže da je ht odlična dionica s potporom politike. čisti grahamovac. samo što je čeka na 275 kunića.”

znas kad ce je docekati na 275? nikad… nema sanse… tko je bio drhtava rucica, taj je vec prodao. vidio si kako je izgledalo u ponedjeljak. nije se davalo u bescjenje… niti ce vise ici u besjcjenje…”

Na burzi nikad ne reci “nikad više neće ovo” ili ono.
Ako se VRH odluči na IPO HEP-a, koliko će nas prodavati HT da bi ušao u novu zlatnu, ako ne i bolju koku? Ha? Što o tomu mislite?! [proud][shocked]

Ako se neke stvari poklope a izgleda da se poklapaju moglo bi to vrlo uskoro…..

skype - ivek1234

Miro25:

plavi:

tigrus: ” 6. da je bolje kupiti IGH od INGRE zbog politicke podrske? ” Jakog li ti argumenta. Bolje napravi FA usporedbu na ovim cijenama, k tome možeš napraviti i tehničku analizu trgovanja dionicom ( ne TA koja se radi po forumu ), pa ćeš ustanoviti da je na INGR po cijenama većim od tržišne protrgovan ne cijeli free float, nego i debelo preko toga, s druge strane IGH ima jedan od najvećih free floata među dionicama u HR i daleko je od ovakve ” idilične ” situacije. Da ne govorimo o opravdanosti rasta jedne i druge dionice, iza Ingre su stajali novi projekti , dokapitalizacija, ogromni napredak u poslovanju , a koji dio toga svega ima IGH? Dalje, u INGR na ovim cijenama niti jedan fond nije u plusu ( dokap je bio po 35 000, veliki paketi su prolazili između 50 000 – 60 000 ), odnosno , što je veći bio porast dionice rastao je i promet,s druge strane iz IGH na ovim cijenama itekako ima izlaženja u plusu. Ingra je ove godine ugovorila novih poslova više nego cijeli prošlogodišnji prihodi tvrtke, a koji dio toga je IGH? SAmo najave o izlasku u regiju i Rusiju ( što ima i Ingra, upravo kuopuje Mavrovo ). Da ne govorimo da je Ingra ove godine skoro pa duplo više pala cjenovno od IGH ( a u stvari je trebalo biti obrnuto ). OK, i IGH je na ovim cjenama po meni OK, ali napisati bez argumenata ovakvu tvrdnju o tome da je IGH na ovim cijenama bolja prilika od Ingre po meni nije u redu. Ja sam naveo neke činjenice i tvrdnje pa sada ti to probaj pobiti.

Kad ce licenca za ingru???

Bas ga ja to htjedoh pitati!!!!
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Pa ne radim ti ja u Ingri, pa da to znam.
Bude, polako, pa kad kupe Mavrovo biti će skoro ko Bechtel tvrtka , mehanizacije i ljudstva koliko hočeš.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

što je ovo sa zlatom? danas -4,4%. još malo i potući će rekord grobexa!

Okreće se kolo

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Evropa se ponovno dobro zeleni:
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Amerika otvorila u zelenom:
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=americas

Nadam se da će i ZSE potegnuti pred kraj zatvaranja burze?

Pa ne radim ti ja u Ingri, pa da to znam.
Bude, polako, pa kad kupe Mavrovo biti će skoro ko Bechtel tvrtka , mehanizacije i ljudstva koliko hočeš.

Pitanje samo hoce li Dropulicka htjeti cekati a i asseti su u drugoj drzvavi. No dobro, biti ce zanimljiivo u svakom slucaju. [cool][thumbsup]

skype - ivek1234

Sve se zeleni a CROBEX u minusu!
Kakva je to alkemija?

CENTER

US Markets Actives Gainers Losers Widely held Dow 30 Mar 19 10:09am † Change %Change Level

Dow +4.56 +0.04% 12,397.22
NASDAQ +2.92 +0.13% 2,271.18
S&P +4.92 +0.37% 1,335.66

DJ Wilshire 5000 +47.84 +0.36% 13,402.78
Russell 2000 +3.54 +0.52% 685.47
Philadelphia Semiconductor -1.88 -0.54% 348.08
Dow Transports -12.54 -0.27% 4,693.57
Dow Utilities +4.05 +0.83% 490.86
NYSE Composite -15.28 -0.17% 8,811.16
AMEX Composite -31.04 -1.37% 2,237.77
Morningstar Index +15.86 +0.49% 3,244.20

*10yr Note -0.3200 -0.093% 3.421%
*NYMEX Crude Oil -2.42 -2.21% 107.00
Gold -41.30[color=blue] -4.11% [/color]963.00

A lijepo sam mu govorio prodaji zlato.
On neće pa neće.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

grobex + 0.11%

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

New Report

Close