Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@vipy

Gasteiza

7. Ne nuzno ako znas sto radis. [cool]

5*!!!

pa ja ne znam ko je ovdje lud… stvarno!
ja mastam zato sto tvrdim da:
1. vern nece pasti ispod 85-90kn i da mu je to dno?
2. da HT nece pasti ispod 300kn ?
3. da je 2700kn dobra cijena za ERNT jebote samo ti je dividenda 10%?
4. da ATGR vise nece padati?
5. da je HT odlicna dionica sa potporom politike?
6. da je bolje kupiti IGH od INGRE zbog politicke podrske?
7. da treba diverzificirati portfelj?
8. da ne treba panicariti?

ajde garfild reci sto tu nije ispravno?

1. Slazem se parcijalno
2. Ne slazem se. Bumo vidjli na T-3 od 21.04.
3. Mozda, ne pratim bas. Medjutim, obzirom na FI malo sam skeptican.
4. Nisam siguran da bi se u to kladio.
5. Slazem se.
6. Definitivno bolje. Ali ne zbog politicke podrske nego iza IGH ipak stoji nesto konkretno VS druge dionice
koja je foggy.
7. Ne nuzno ako znas sto radis.
8. Slazem se.

vrlo interesantno….u nacelu se sa svim slazes, osim sto se s nekim tvrdnjama uvjetno slazes.
e sad, ako si ti vrlo pesimistican kad je u pitanju nase trziste, a ovo ti je prihvatljivo, onda je ovo vrlo stabilno slozena koncepcija.

inace, ovo sam podijelo sa kolegama na forumu i davno prije velikog potopa u ponedjeljak …
mozda je netko i posalgao ovako portfelj…

[pray] molitve su uslišene. ivek se potpuno slaže da je ht odlična dionica s potporom politike. čisti grahamovac. samo što je čeka na 275 kunića.

znas kad ce je docekati na 275?
nikad… nema sanse…
tko je bio drhtava rucica, taj je vec prodao. vidio si kako je izgledalo u ponedjeljak. nije se davalo u bescjenje…
niti ce vise ici u besjcjenje…

Europa se zeleni , a i mi završavamo u plusu[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

jomiii: ” neumoran si drukeru pa ima ljudi ovde sto idu na malo duze stanice statije pobogu brate haha pa smjesan si do BOLA ” Znam da boli ali kako bi tek moglo boliti….. Baci pogled na ovo od proslog tjedna i pogledaj koliko su pogodili do sada. Ja gledao Atpl, dlkvi i viro te moram priznati da nije lose…. [bye][bye][bye][bye][bye] http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=125

čuj, onda nisi baš dobro gledao.

ja sam si prije tjedan dana zapisao neke njegove prognoze.

za ATPL je za tjedan do 4.4. stajalo max 2950. sad jednako tako sigurno prognozira max 2300.

evo još nekih cijena kako ih je “ogledalo u budućnost” predviđalo za SLJEDEĆI tjedan:

VIRO 1580 (sada predviđa 1320)
DLKV 1320 (sada 1050)
ULPL 4650
ADRS 435
KOEI 970
HT 387

pa svatko može usporediti s onim što sad predviđa. čisto gatanje, ništa drugo.

najbolji mi je kad jedan dan glasno viče “buy” signal, a za dva dana u panici proglašava sell.

Evo opet se trend okreče[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Bemti ovdje svi trejdaju i navlače.[lol]
Futuresi napokon u zelenom. Ameri bi mogli otvoriti u zelenom.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

vlad1111: ” nemojte dilat falše stranice. ” Kao sto rekoh, malo usporedih kraj proslog tjedna i pocetak ovog na par navedenih dionica Sto da ti kazem. Pogledaj sam…. For the record, ja ti bas ne vjerujem bez rezervno u TA vezano za buducnost. To mi je OK post mortem analiza. Ali ako se odredjen broj ljudi ravna po njoj, a ravna se, oda upravo iz tog razloga i ima odredjeni utjecaj na trziste.

@ivek123, koja su sada tvoja predvidanja za naredni period, kratkorocno i srednjorocno? (mislim da si se i ti malo iznenadio ovako naglim ispunjenjem tvojih predvidanja:))
Pusti ove koji sikcu natebe po forumu, skrgucu zubima od muke. Na zalost (svaciju) imao si pravo u vecini prognoza do sada [thumbsup] A oni izgleda ne zele shvatitit da se sve ovo nije desilo zato sto si ti to govorio nego si ti samo uspjesno predvidio da ce se sve ovo desiti 😉
Pisi i dalje, uvijek ce biti glasniji oni koji su isfrustrirani od onih koji podrzavaju tvoja pisanja, a na kraju kad se podvuce crta ce se vidjeti tko je bio u pravu
Pozdrav! [thumbsup]

@georgija
pratio sam i ja,
lakrdija [bye]
al’ dobro dodje za drukanje [bye]
Jednom prilikom je bilo istodobno buy i sell istodobno [lol] samo na drugom dijelu stranice…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

6. da je bolje kupiti IGH od INGRE zbog politicke podrske?

Jakog li ti argumenta.
Bolje napravi FA usporedbu na ovim cijenama, k tome možeš napraviti i tehničku analizu trgovanja dionicom ( ne TA koja se radi po forumu ), pa ćeš ustanoviti da je na INGR po cijenama većim od tržišne protrgovan ne cijeli free float, nego i debelo preko toga, s druge strane IGH ima jedan od najvećih free floata među dionicama u HR i daleko je od ovakve ” idilične ” situacije. Da ne govorimo o opravdanosti rasta jedne i druge dionice, iza Ingre su stajali novi projekti , dokapitalizacija, ogromni napredak u poslovanju , a koji dio toga svega ima IGH? Dalje, u INGR na ovim cijenama niti jedan fond nije u plusu ( dokap je bio po 35 000, veliki paketi su prolazili između 50 000 – 60 000 ), odnosno , što je veći bio porast dionice rastao je i promet,s druge strane iz IGH na ovim cijenama itekako ima izlaženja u plusu. Ingra je ove godine ugovorila novih poslova više nego cijeli prošlogodišnji prihodi tvrtke, a koji dio toga je IGH? SAmo najave o izlasku u regiju i Rusiju ( što ima i Ingra, upravo kuopuje Mavrovo ). Da ne govorimo da je Ingra ove godine skoro pa duplo više pala cjenovno od IGH ( a u stvari je trebalo biti obrnuto ).
OK, i IGH je na ovim cjenama po meni OK, ali napisati bez argumenata ovakvu tvrdnju o tome da je IGH na ovim cijenama bolja prilika od Ingre po meni nije u redu. Ja sam naveo neke činjenice i tvrdnje pa sada ti to probaj pobiti.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A(K)MERI U PLUSU………

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

vlad1111: ”
[pray] molitve su uslišene. ivek se potpuno slaže da je ht odlična dionica s potporom politike. čisti grahamovac. samo što je čeka na 275 kunića.”

znas kad ce je docekati na 275? nikad… nema sanse… tko je bio drhtava rucica, taj je vec prodao. vidio si kako je izgledalo u ponedjeljak. nije se davalo u bescjenje… niti ce vise ici u besjcjenje…

Na burzi nikad ne reci “nikad više neće ovo” ili ono.
Ako se VRH odluči na IPO HEP-a, koliko će nas prodavati HT da bi ušao u novu zlatnu, ako ne i bolju koku? Ha? Što o tomu mislite?! [proud][shocked]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

New Report

Close