jomiii: ” neumoran si drukeru pa ima ljudi ovde sto idu na malo duze stanice statije pobogu brate haha pa smjesan si do BOLA ” Znam da boli ali kako bi tek moglo boliti….. Baci pogled na ovo od proslog tjedna i pogledaj koliko su pogodili do sada. Ja gledao Atpl, dlkvi i viro te moram priznati da nije lose…. [bye][bye][bye][bye][bye] http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=125
U ovakve prognoze bi morao biti ukljucen ozbiljan svjetski poremecaj koji se izgleda ipak nece desiti
Zanimljivo kako nitko ne prognozira jednostavnu stagnaciju do kraja godine ili potpunu promjenu trenda uzrokovanu jednostavnim događajem kao što je npr. prodaje INE
[smiley]
ATH, TA…bla bla bla.
Ma kaj skracenice i grafovi, a tek Trendsignal vrijedi ovdje kod nas.
Nista, okaci to macku o rep.
Hebes informaciju iz jednog izvora, nek ti to potvrde 2 ili tri izvora i mozda si na tragu necega.
Kao sto rekoh prije par dana, slijedi pad, (al je bio nasilan), pa opet daljni pad dokle god strengeri ne ulte sa pinkom. (Pinka=lova).
Meni dobro upuceni kolega rekao sta se sprema, podjelio sam sa svima, i nemam kud.
Seljak kakav jesam upucavao u dionice, kao zastiti cu se od galopirajuce inflacije a usput i iskoristit korecije (11. i 01. mj), a kad ono prebacilo me svjetski.
A moj dobro upuceni kolega uz kavicu relaksirano kaze, “stari pa jesi li ti normalan da koristis informacije iz naseg tiska ili analiticara u ovo vrijeme, ja sam se naplacao ruckova i vecera za ovo sto ti govorim pa ti barem plati kavu”
To je stvarnost nase burze trenutno, jedino mi je zao sto prije nisam platio tu kavu, jer sam u tom trenutku bio 30% u minusu, jer bi samo sa te kave zaradio pola onoga sto sam sada u minusu, da sam je ranije platio.
Pa ti prati trend signale, chartove, analize, bilize, milize,forume, drukanja itd.
Radije bjezi sa burze u orocenju stednju
rek’o sam vam recesija, kazem reeeceesijaaaa [lol] [lol]
VENDETTA: ” @tigrus Pa vi ste kolega koliko vidim zbilja veliki znalac! Vaše dinice nisu doživjele krah-a sve na ZSE i ostatku svijeta je.Pa jeli vi ulažete u dionice uopće ili se to samo tješite? Možda imate samo neke totalno nelikvidne ali onda me zanima kako bi došli do novaca da vam trebaju. Nemojte mi samo početi sa pričama kako vam ti novci sigurno neće trebati jer ste onda trebali kupiti spremnik pitke vode i čekati 100 godina da skoči cijena. Drugo svi su vam padovi bili očiti-pa to je zbilja super! Daj budi mi broker? ” Nemoj tako, Krezumica nije los covjek ali eto, malo covjek masta…… [lol] [lol] [lol]
pa ja ne znam ko je ovdje lud… stvarno!
ja mastam zato sto tvrdim da:
1. vern nece pasti ispod 85-90kn i da mu je to dno?
2. da HT nece pasti ispod 300kn ?
3. da je 2700kn dobra cijena za ERNT jebote samo ti je dividenda 10%?
4. da ATGR vise nece padati?
5. da je HT odlicna dionica sa potporom politike?
6. da je bolje kupiti IGH od INGRE zbog politicke podrske?
7. da treba diverzificirati portfelj?
8. da ne treba panicariti?
ajde garfild reci sto tu nije ispravno?
[angry]
Znam da boli ali kako bi tek moglo boliti….. Baci pogled na ovo od proslog tjedna i pogledaj koliko su pogodili do sada. Ja gledao Atpl, dlkvi i viro te moram priznati da nije lose…. [bye][bye][bye][bye][bye]
http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=125
Premda mi ADRS na 260 zvuci vrlo primamljivo, mislim da je onaj koji je oblikovao ove grafove malo izgubio dodir s realnoscu… mislim da bi se svim onima koji idu ovako blizu u buducnost s ovako velikim rasponom to moglo obiti o glavu posebice ako racunaju na kupnju na tim razinama… ali vidjet cemo [thumbsup]
I to žestoka[lol]
ivek123: ” Znam da boli ali kako bi tek moglo boliti….. Baci pogled na ovo od proslog tjedna i pogledaj koliko su pogodili do sada. Ja gledao Atpl, dlkvi i viro te moram priznati da nije lose…. [bye][bye][bye][bye][bye] http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=125 ” Premda mi ADRS na 260 zvuci vrlo primamljivo, mislim da je onaj koji je oblikovao ove grafove malo izgubio dodir s realnoscu… mislim da bi se svim onima koji idu ovako blizu u buducnost s ovako velikim rasponom to moglo obiti o glavu posebice ako racunaju na kupnju na tim razinama… ali vidjet cemo [thumbsup]
Svaki cigo svoga konja hvali
Čitam forum susjedne nam države i tamo za Zagrebačku burzu kažu da je uzrok ovakvog pada manipulacija velikih fondova.
pa ja ne znam ko je ovdje lud… stvarno!
ja mastam zato sto tvrdim da:
1. vern nece pasti ispod 85-90kn i da mu je to dno?
2. da HT nece pasti ispod 300kn ?
3. da je 2700kn dobra cijena za ERNT jebote samo ti je dividenda 10%?
4. da ATGR vise nece padati?
5. da je HT odlicna dionica sa potporom politike?
6. da je bolja kupiti IGH od INGRE zbog politicke podrske?
7. da treba diverzificirati portfelj?
8. da ne treba panicariti?
ajde garfild reci sto tu nije ispravno?
[angry]
1. Slazem se parcijalno
2. Ne slazem se. Bumo vidjli na T-3 od 21.04.
3. Mozda, ne pratim bas. Medjutim, obzirom na FI malo sam skeptican.
4. Nisam siguran da bi se u to kladio.
5. Slazem se.
6. Definitivno bolji IGH. Ali ne zbog politicke podrske nego iza IGH ipak stoji nesto konkretno VS druge dionice
koja je foggy.
7. Ne nuzno ako znas sto radis. [cool]
8. Slazem se.
[pray]
molitve su uslišene.
ivek se potpuno slaže da je ht odlična dionica s potporom politike.
čisti grahamovac.
samo što je čeka na 275 kunića.
Evo opet se trend okreče[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
hebes trend od 2 sata