evo pojavio se po obicaju vec svakodnevni okrugli promet na ZLAR od 300 dionica po okruglih 400,00 kn
…iskrcaj (prekrcaj) na TNSA…cca. 1,25mil kn u sutu po 11250kn…
SLDM me svaki dan sve vise fascinira.
Najniza 120,01
Najvisa 120,03
Zadnja 120,02
Arap: ” evo pojavio se po obicaju vec svakodnevni okrugli promet na ZLAR od 300 dionica po okruglih 400,00 kn ” Jel ima tko kakvu viziju kad bi ZLAR mogao gore jer me vec lagano nervira da je tu izmedju 380-400 vec mjesecima?
[/quote]
pa poanta toga i je da iznervira i tebe i mene i sto vise drugih, a s obzirom na Skoju u prvih deset, ja se sve manje zivciram
darko09:
”
Ako netko koristi povlaštene informacije treba ga sankcionirati prema pravilima burze, ako takvih informacija nema radi se o čistom navlačenju radi povoljnijeg izlaska.
”
baš i ja razmišljam tako nekako
Ako netko baš “navlači” s tolikim novcima, svaka mu čast! Navlačenja redovito ne izgledaju baš tako… sa 776780.00 kn prometa?!
mauricije:
”
darko09:
”
Ako netko koristi povlaštene informacije treba ga sankcionirati prema pravilima burze, ako takvih informacija nema radi se o čistom navlačenju radi povoljnijeg izlaska.
”
baš i ja razmišljam tako nekako
”
Ako netko baš “navlači” s tolikim novcima, svaka mu čast! Navlačenja redovito ne izgledaju baš tako… sa 776780.00 kn prometa?!
Danas kupuju navučeni, a ne navlakači.
TNSA od dolje danas, IMHO vrh je dostignut, oni koji su danas kupovali po najvišoj cijeni, načekaće se..