Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajde, ivek, dobio si mali plus ovih dana.
mali.
za veliki ne bi smio biti negativac baremko dvi šetimane.

????? Zasto PLUS????? Pa nisam li ja dezurno zlo ovdje??? Nemojte mi sada rusiti rejting nekavkim plusevima. NIsam navikao na takvo sto. Zbunjujete me!!!! [embarass][embarass][embarass][embarass]

skype - ivek1234

sto si se prepozna na drukeru?

istodobno od mene nikad nisi mogao cuti navlacenje na dolje ili gore

iskreno nisam imao u misli nikog posebno, pa ni tebe…

….

vec samo stil pisanja , bez obzira gore ili dolje,
bez brojki…. samo nadrukavanje

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

sto si se prepozna na drukeru?

Pa XXX puta sam okvalificiran kao takav. To sto sam bio u pravu kako stvari stoje nije nikome bitno. [cry]

skype - ivek1234

vec samo stil pisanja , bez obzira gore ili dolje,
bez brojki…. samo nadrukavanje

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ooo djes Ivekjendvatri eto tebe cim se malo digne[wink][lol] ,ocemo jopet ronit da pripremim peptorane i praxitene

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Vidim da su zaključne cijene dosta niske i na puno likvidnijih dionica kad se udari, pazite ovo, BIDU odmah se ide iznad +4%. U tome prednjači BLJE i LEDO.Sutra se čini mi se, blokade na gore su neminovne, bilo zbog niske zaključne cijene, bilo zbog velikog pada u nedavnim danima.
Crobex je -3%/god, i 21.3.2007 počinje rast Crobexa od +20% u par tjedana.

[color=blue][/color]

btw,

bio bi figu u pravu, da drustvo iz mirovinaca nije povuklo cash s burze

btw, bio bi figu u pravu, da drustvo iz mirovinaca nije povuklo cash s burze

mirovinci su napravili strašan rastur.
hanfa je trebala reagirati.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

btw,

bio bi figu u pravu, da drustvo iz mirovinaca nije povuklo cash s burze

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Nemoj se ljutiti ali ovo je dokaz da nista nisi shvatio. I rest my case i ne nastavljam ovakvu ispraznu komunikaciju jer fakat nema smisla. Sorry i NHF. [thumbsup] [bye]

skype - ivek1234

U US je gotovo sa padovima.Tamo se stabiliziralo i Dow ce uskoro probiti 13,000.Po meni bi mogao i doci do novog ATH.
Kod nas sutra idemo gore i to stabilno.Ulaze kod nas igrači koji znaju da je ovo prilika koja se neće ponoviti.

hanfa je trebala reagirati.

Zasto? Direktivom nekome narediti da kupuje? JBT, Mao Zedong i Staljin su davno pod zemljom pa taj nacin razmisljanja vise nije u djiru ako se ne varam.

skype - ivek1234

@ vlad
oni ne znaju sto ce.. eventualno neki bullshit oko polozaja na trzistu.

nisu samo oni krivi

OIF sa nestrucnim ljudima (naravno ne svi)
Ne postojanje risk management procedura u OIF
hrpa ljudi u marginima

i iskonska pohlepa balkanskog covjeka [lol] [lol] [lol]

New Report

Close