Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čestitke svima koji su zadnjih dana prodavali!

na 2 kredita, lombardnom i marginu sam u callovima zadnjih tjedan dana i nedam se!

a što je vas opralo da ste prodavali samo Bog zna!?

nadam se da se nikad više nećete vratit na burzu! [thumbsup]

Dow prešišao Nikkei-a!!! Čudo neviđeno.

Infarktno stanje.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

vunder,
mislim da ti stvarno nije bilo lako.
margini su uvijek riskantni, sada kada više neće nekontrolirano rasti još više.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

bravo wunder, kaj si im rekao: da bu teta iz australije prodala kuću i posla novac[thumbsup][thumbsup]

&

još sam u callovima, al nedam se sa skijanja u francuskoj samo tako! [lol]

prije će banka krv pišat da mi proda dionice, nego što ću to sam napravit! [cool]

još sam u callovima, al nedam se sa skijanja u francuskoj samo tako! [lol] prije će banka krv pišat da mi proda dionice, nego što ću to sam napravit! [cool]

[thumbsup][thumbsup]

Kralju

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

A sutra sport i glazba.

Jaka je stvar što su svi očekivali rezanje kamata od 1% u USA i sve jedno kada je srezano samo 0.75 poslje prvog šoka narasli su još više.

SAM PROTIV SVIH

fale dezurni navlakaci na dolje,
sutra prodaju i idemo
jos jednom recesija, kriza, nafta, nesto,,, [tongue]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ja ću bit najsretniji kad prestanu rezat kamate!

vidjet ćeš tek onda dernek kad ona commodities balončina o kojoj sam ti pričo rokne u mp3 skupa s ivekom! [wink]

a negdje se mora prelit, a dionice nikad povoljnije za razliku od ostalih bubble boysa! [thumbsup]

vidjet ćeš tek onda dernek kad ona commodities balončina o kojoj sam ti pričo rokne u mp3 skupa s ivekom! [wink]

Istina, istina, napuhano je da bi rijec rekao – treba paziti da ne rokne u facu. [cool] Treba vidjeti kako ce zavrsiti ovaj tjedan. Iako, mene vise zanima polovica travnja. [cool]

skype - ivek1234

jos jednom recesija, kriza, nafta, nesto,,, [tongue]

Ma sve je to nebitno. Bitno je da TI znas sto je bitno. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

ajde, ivek, dobio si mali plus ovih dana.
mali.
za veliki ne bi smio biti negativac baremko dvi šetimane.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close