čestitke svima koji su zadnjih dana prodavali!
na 2 kredita, lombardnom i marginu sam u callovima zadnjih tjedan dana i nedam se!
a što je vas opralo da ste prodavali samo Bog zna!?
nadam se da se nikad više nećete vratit na burzu! [thumbsup]
Dow prešišao Nikkei-a!!! Čudo neviđeno.
Infarktno stanje.
vunder,
mislim da ti stvarno nije bilo lako.
margini su uvijek riskantni, sada kada više neće nekontrolirano rasti još više.
bravo wunder, kaj si im rekao: da bu teta iz australije prodala kuću i posla novac[thumbsup][thumbsup]
još sam u callovima, al nedam se sa skijanja u francuskoj samo tako! [lol]
prije će banka krv pišat da mi proda dionice, nego što ću to sam napravit! [cool]
još sam u callovima, al nedam se sa skijanja u francuskoj samo tako! [lol] prije će banka krv pišat da mi proda dionice, nego što ću to sam napravit! [cool]
[thumbsup][thumbsup]
Kralju
A sutra sport i glazba.
Jaka je stvar što su svi očekivali rezanje kamata od 1% u USA i sve jedno kada je srezano samo 0.75 poslje prvog šoka narasli su još više.
fale dezurni navlakaci na dolje,
sutra prodaju i idemo
jos jednom recesija, kriza, nafta, nesto,,, [tongue]
ja ću bit najsretniji kad prestanu rezat kamate!
vidjet ćeš tek onda dernek kad ona commodities balončina o kojoj sam ti pričo rokne u mp3 skupa s ivekom! [wink]
a negdje se mora prelit, a dionice nikad povoljnije za razliku od ostalih bubble boysa! [thumbsup]
vidjet ćeš tek onda dernek kad ona commodities balončina o kojoj sam ti pričo rokne u mp3 skupa s ivekom! [wink]
Istina, istina, napuhano je da bi rijec rekao – treba paziti da ne rokne u facu. [cool] Treba vidjeti kako ce zavrsiti ovaj tjedan. Iako, mene vise zanima polovica travnja. [cool]
jos jednom recesija, kriza, nafta, nesto,,, [tongue]
Ma sve je to nebitno. Bitno je da TI znas sto je bitno. [lol] [lol] [lol] [lol]