Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja u minusu u odnosu na jučer najviše zbog Kabe. U stvarnom portfelju od 11 mjeseca u minusu možda i 50 %. Najviše zbog DLKV, Jdos-a, Atln, Eiga, Hpdg, PBZ…Da me onda netko pitao da li su veće šanse da me pogazi auto ili da će mi se dionice u prosjeku prepoloviti tipovao bi za ono prvo.
Dakle cca 11 mj.:
DLKV 1950 kn sada 1000 kn
Atln 170 kn sada 59 kn
Hpdg 170 kn sada 82 kn
Eig 152 kn sada 79 kn
Pbz 2000 kn sada 1180 kn
Jdos ccca 8000 sada 5000( prodao po 5850 nedavno)
Nadam se porastu ovih dionica 100 % ove godine.
Tu su još Đuro, belje….kaba

UUU.. ovo je stvarno grdo, jos ti samo LRH fali…ma bude to brzo gore kolega, bez brige[thumbsup]

Glory, glory, Man United!!

Vaš link Čovjek piše tako uvjerljivo da suze same cure…..

Ledo i Tisak, zna Šprajo[thumbsup]

I'LL BE BACK

Htio sam mu reći da još jedino vjerujem u znakove kraj ceste, ali sam se onda sjetio kako su neki mangupi na jednom križanju u mom kvartu, znak prvenstva prolaza zakrenuli prema sporednoj ulici…

Inovator2: ” …….Dionice su takva stvar, ako se držimo pravila, ne prodavati za manju cijenu nego li smo te iste dionice kupili, zagarantirana nam je dobit. ……. [smiley] ” Osupnut sam ovom lucidnošću. Slijedeće će “pravilo” valjda biti: bolje biti mlad , lijep i bogat nego star , ružan i siromašan……

vi se kolega sprdate
samo da nam još drzava subvencionira inflaciju radi lakseg racunanja i imamo basic matematiku

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ŠPANCIR:

Vaš link Čovjek piše tako uvjerljivo da suze same cure…..

Ledo i Tisak, zna Šprajo[thumbsup]

a jadničak – premalo zaradi na vođenju otvorenog pa mu muka.
ili ne smije ili je tak naivan da kada spomene cijenu misli kako mi ne znamo o kojoj se dionici radi[lol]
a mi bi valjda i u snu čak još i kretanje istih znali.[lol]

Kao što sam govorio o ukupnoj K/P na dionicama od jučer koji je bio više nego prevelik, eto ga danas nazad na razine 1:2- 1:4 na već evo pola dionica.
Zanimljivo je da su neke dionice dotakle dno danas i time su fondovi stavili na kupnju enormnu količinu. Ovo su prvi znaci oporavka tržišta.
Sutra očekujem jači odaziv nego danas, jer je manje margin callova, makar je rizik za callove danas bio puno veći nego će biti sutra, i zaključna cijena je jako nisko, tako da sutra očekujem u nekim trenucima, Crobex čak i do +4%.
Vidjeli smo kako se to kod Belexa odigravalo. Kod nas če slično.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Kao što sam govorio o ukupnoj K/P na dionicama od jučer koji je bio više nego prevelik, eto ga danas nazad na razine 1:2- 1:4 na već evo pola dionica. Zanimljivo je da su neke dionice dotakle dno danas i time su fondovi stavili na kupnju enormnu količinu. Ovo su prvi znaci oporavka tržišta. Sutra očekujem jači odaziv nego danas, jer je manje margin callova, makar je rizik za callove danas bio puno veći nego će biti sutra, i zaključna cijena je jako nisko, tako da sutra očekujem u nekim trenucima, Crobex čak i do +4%. Vidjeli smo kako se to kod Belexa odigravalo. Kod nas če slično.

ima ona dobra da ga nije kocka ubila zato što je izgubio ulog,nego zato što se išao vaditi da pokrije minus…eto što ja mislim o crobexu za sutra…
[bye][bye]

živjeli!!!

Nadam se da ovih 3700 više nećemo gledat [bye]

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

Ja u minusu u odnosu na jučer najviše zbog Kabe. U stvarnom portfelju od 11 mjeseca u minusu možda i 50 %. Najviše zbog DLKV, Jdos-a, Atln, Eiga, Hpdg, PBZ…Da me onda netko pitao da li su veće šanse da me pogazi auto ili da će mi se dionice u prosjeku prepoloviti tipovao bi za ono prvo. Dakle cca 11 mj.: DLKV 1950 kn sada 1000 kn Atln 170 kn sada 59 kn Hpdg 170 kn sada 82 kn Eig 152 kn sada 79 kn Pbz 2000 kn sada 1180 kn Jdos ccca 8000 sada 5000( prodao po 5850 nedavno) Nadam se porastu ovih dionica 100 % ove godine. Tu su još Đuro, belje….kaba

u Bože……. a ja mislio da moj ulaz u JDPL na 700 , KODT na 4000, ADPL na 215… ravan katastrofi……
Huh, kolega tenkista moćan oklop imate…solidne je debljine…..zasigurno…..

Scio me nihil scire

@ Pick

vidis kak nam se graf smijesi[smiley]

neznam kak vi al moj ukupni portfelj je u minusu -8,94% iliti cca 35k kuna.Kak ste vi uspjeli tak velike minuse napraviti 20-30,tenkista i 50%[huh]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

@ Pick

vidis kak nam se graf smijesi[smiley]

neznam kak vi al moj ukupni portfelj je u minusu -8,94% iliti cca 35k kuna.Kak ste vi uspjeli tak velike minuse napraviti 20-30,tenkista i 50%[huh]

ooo pa to ti je bar jednostavno.. nemaju svi vise od pola portfelja u ht-u, ja sam mislio da sam ga super uvalio oko 400, i jesam, ali sam uso u brodare plus minusi na ostalima i 20-30% se nakupi prek noci… ma -35k je super [cool]

Kad bi bar crobex malo poceo pratiti kolicinu stranica koja se ispise na ovoj temi [smiley].. evo nas jos malo na 4000 ATH[lol]

New Report

Close