nek mi netko objasni koja je težina dal će crobex završit danas -0,22 ili u plusu 0,22….
ponašate se ko mala dica…ko da se ovo prvi put dešava…viđeno već 100 puta u posljednja tri mjeseca….razno raznih preokreta….ne znam kako nam je to pomoglo…
nek mi netko objasni koja je težina dal će crobex završit danas -0,22 ili u plusu 0,22….
ponašate se ko mala dica…ko da se ovo prvi put dešava…viđeno već 100 pua u posljednja tri mjeseca….razno raznih preokreta….ne znam kako nam je to pomoglo…
a gle, jednom će jedan bit pravi
[smiley]
jos da napucaju malo igh i ledo bas primamljivo izgledaju ovak na okruglo 10000[cool][cool]
nek mi netko objasni koja je težina dal će crobex završit danas -0,22 ili u plusu 0,22…. ponašate se ko mala dica…ko da se ovo prvi put dešava…viđeno već 100 puta u posljednja tri mjeseca….razno raznih preokreta….ne znam kako nam je to pomoglo…
daj ne gnjavi i naruči pivu. Ja plaćam…
odahni bar pet minuta…
Pomaže velikim igračima da se lakše iskrcaju…
ah, treba tu biti oprezan. ista ova sila koja je manično prodavala danima, sad opet manično kupuje. ak se rast zaustavi, pa krene malo dolje, opet će lupat ko sivonje po kupnji.
Da, trebalo bi napisat ljudima da ne kupuju ak nisu spremni na novi pad.
Na gore-dolje, cikluse i dr. stvari… I sad treba biti – [cool]
Evo fondova na kupnji nekoliko dionica..
fondovi jutros još kupili, sad malo gurnuli
Još nisam vidio tako brzo bježanje sa prodaje…[smiley]
Moglo bi u pondjeljak biti ono što sam napisao u par navrata:
Hočete li svi koji ste u cash-u stići kupiti na vrijeme, i tko će Vam prodavati po tim cijenama kada se trend okrene.[cool]