nijedna burza na svijetu nije imala konstantni pad kao kod nas ,zašto? da bi margin call večina ljudi teško mogla pokrivat i evo jeftinih dionica na burzi, ruši se burza-začaran krug, na zapadu su mali dioničari zaštičeni od gubitka, kao i štediše u bankama, ovo kod nas je kriminal
Moj prijedlog za one koji su preživjeli ( za sad )
Jedini način da se mali ulagači i mali špekulanti suprotstave je zajedničko djelovanje kroz Udrugu ulagača!
Ovo ima smisla budući da se očekuje daljnja privatizacija državnih poduzeća.
Ponovno će naj….i ako se ne budu pazili!
Ili se kloniti burze ili se kavlitetno zsštititi.
Kaj se ovo dešava??? Pa odjednom na ATPL nema ni 20 komada do 2240. Prodaja se povlači sa pol dionica. Ovo su zbilja igre za popizdit…
Plus.
3.799,38 0.16%
E, ovo bi mogao biti onaj odbijanac koji smo jučer čekali, ali je stigao sa danom zakašnjenja.
Kaj se ovo dešava??? Pa odjednom na ATPL nema ni 20 komada do 2240. Prodaja se povlači sa pol dionica. Ovo su zbilja igre za popizdit…
e moj savage i to kakve igre.lako je s tuđim po plotu
alfa8:
”
nijedna burza na svijetu nije imala konstantni pad kao kod nas ,zašto? da bi margin call večina ljudi teško mogla pokrivat i evo jeftinih dionica na burzi, ruši se burza-začaran krug, na zapadu su mali dioničari zaštičeni od gubitka, kao i štediše u bankama, ovo kod nas je kriminal
”
Moj prijedlog za one koji su preživjeli ( za sad )
Jedini način da se mali ulagači i mali špekulanti suprotstave je zajedničko djelovanje kroz Udrugu ulagača!
Ovo ima smisla budući da se očekuje daljnja privatizacija državnih poduzeća.
Ponovno će naj….i ako se ne budu pazili!
Ili se kloniti burze ili se kavlitetno zsštititi.
Ja podržavam i spreman sam aktivno se angažirati. Javite mi se na PM
ne valja brzat sa zaključcima…nije ovo prvi puta da se okreće trend pred kraj trgovanja…a idući dan po starom…da može opet sutra padat…