tigrus: ” “NECE PROPASTI ONAJ TKO IMA DOBAR POTRFELJ. dakle ovako – 1. ako se HT ne zaustavi na 310 ode na 300 – u oba slucaja ga treba kupiti …” Zašto bih kupovao 1000 komada po 310 ako, kako kažete, uskoro ide na 300, a možda i na 290 kn? [huh] Ipak je to razlika 20 k. A ja na burzi trgujem za sebe, za svoju dobit. [shocked] Uvjerite me kolega u protivno, ali argumentima – ne sentimentima?!
pa evo – do 290 kn nece doci.
ulovi na 300 ako bude, ako ne onda na 310kn. to su granice…
nema tu puno mudrosti.
meni je svejedno. ionako ne trgujem, cekam….
U Americi već stižu Q1 rezultati .. a kod nas nema ni 1Y rezultata ..
toliko o razvijenosti tržišta .. 🙂
Pogledajte američke futurese, kakvi lijepi plusići, sve su nas zavili u crno, a vidi njih. Gotovo je sa realnim padovima, sada treba riješiti margine kojih je tko zna koliko i polako gore. Samo za mnoge prekasno.
u 11:32:19 poništena transakcija ernt
50.000 kom po 2675 kn.
134 mil kn!
U Americi već stižu Q1 rezultati .. a kod nas nema ni 1Y rezultata .. toliko o razvijenosti tržišta .. 🙂
ajde reci kako stizu, kad nije q1 gotov [bye][bye][bye][bye]
u 11:32:19 poništena transakcija ernt 50.000 kom po 2675 kn. 134 mil kn!
ima ko kakvo objasnjenje?
u 11:32:19 poništena transakcija ernt
50.000 kom po 2675 kn.
134 mil kn!
[shocked][shocked]
nema se casha… yeah right[wink]
kad nije q1 gotov
da isprika .. nije Q1 gotov .. zapravo gledam cnbc i komentirali su Q1 poslovanje .. kakvo je bilo .. i možda je neka firma nagovjestila nešto u tom smjeru ..
tigrus:
”
“NECE PROPASTI ONAJ TKO IMA DOBAR POTRFELJ.
dakle ovako –
1. ako se HT ne zaustavi na 310 ode na 300 – u oba slucaja ga treba kupiti …”
ma kakav dobar portfelj sad je najbolje ne imati portfelj uopce… a ne sami mi probrane budale drzimo dionice i kao vjerujemo u hrvatsko trziste dok nam se drugi smiju.. najbolji portfelj je nazalost 100% CASH-R-A, al valjda ne zadugo[undecid]
[/quote]
[thumbsup]
Prema vijestima koje su tijekom jutra stizale sa zagrebačkog tržišta, strmoglavi je pad pokrenuo jedan od snažnih institucionalnih igrača na tržištu, koji je odlučio velik dio svojeg portfelja u jednom danu pretvoriti u novac. Drugi su slijedili bez previše razmišljanja, a kako se dan bližio kraju, i fondovima je stizalo sve više naloga za isplatu i od građana, koji su prestrašeni vijestima krenuli u spašavanje vlastite imovine
jutarnji.hr
Netko je spominjao PBZ
Europćani krenuli još podebljati svoje pluseve.http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe