Ako se nešto ne promjeni u svezi sa kupnjom, oni koji se iskrcavaju kad udare po bidu, odma
ode u duboki minus. Kupnja nam je rahitična.
ma koja kriza ljudi moji. Samo treba otici na temu sto smo danas trzili. Svi kupuju, nitko ne prodaje… likvidni smo do boli[lol]
Slažem se sa vama.Sada već HT i nije najbolja kupnja.Pojavljuju se dionice i to neke najlikvidnije ćiji multipli će biti bolji po FI od HT.Međutim HT i INA postaju tenderi i na našu sreću u jućerašnjem paklu nisu puno pali.
Nadam se da će FA postati temelj za ulaganje iako ću ja i dalje špekulirati,ćesto zaraditi ali i to sve prosuti u
jednoj transakciji.Sve me više privlaće špekulacije u fundamentalno jakim dionicama jer se tu ne može
bankrotirati.Tragična i porazna činjenica za naše tržište je da i na tim fundamentalno jakim dionicama ćesto
nema kupnje ,a institucionalni ulagaći bi za to morali imati novaca.Očito su se izgubili i kao da ne razlikuju
dobre od loših kupnji.
Čestitam svim sretnicima koji su u kešu,jer ovakve ponude neće biti tako skoro.Ja sam u dinicama preko
30% i to neprestano od nove godine,ali ne dam se.Margini se pale,ali postoje rezerve i nekako se krpam.
Po prirodi sam sklon riziku,ali ovog puta sam ostavio neke rezerve.Jučer me ubi TNPL moja najdraža
dionica.I Đurkica me odvede u margine cool.
Sretno ! Rudarski pozdrav nije slućajan!
wunderkind: ” sutra ću pokušat sve prespavat, al evo jedan komentar za dobro jutro radnom narodu crne gore! ako sad nije točka preokreta bome je ni ne vidim do daljnjega! napokon se počeo commodities balon polako ispuhivat, svi su ošli u totalne mp3 psihički, burze ak niže mogu više mi nije jasno ni kud ni zašto, a ameri režu kamatu možda i za eno celo! zakon spojenih posuda teoretski veli da kapital bježi iz većeg u manji balonček il još ilustrativnije iz balončine u nebalončinu jer misli da u prvom postaje nesiguran, a u drugom mu se ukazuje prilika! a ak to sad nisu dionice i ak to sve nije dovoljno onda nam ni dragi Bogec nebu više pomogel! [lol] ” U cijelosti potpisujem! Možda bi nadodao da će u USA trebati LIKVIDIRATI još jednu jaku investicijsku banku, Lehman, da bi se sanirala upala koja je izazvana špekulativnim akcijama u trgovini s derivatima. Inače, Buffet je derivate prozvao kao glavnog krivca za ovakve lomove na burzama. Derivate je nazvao “oružjem za masovno uništenje” na burzama!
A frend me prije godinu dana nagovarao na opcije al mi se nije dalo učiti…ima nešto i u neznanju[lol]
Evropa u debelom + na otvaranju, sve preko 1,3 %
Kakve će to reprekusije imati kod nas? Bojim se, barem u početku,nikakve
Pa ovim trpanjima prodaje nema kraja. Fondovi su stvarno ustrajni u namjeri.
Evo pred otvaranje će opet biti đumbusa, dragi moji kolege.+ HT-ovi dioničari nastavljaju prodaju.
dobro jutro gospodo. molim vas vaša predviđannja za danas.
ja mislim da bi danas crobex mogao završiti u blagom plusu što naravno nakon onog masakra juče nije za neočekivat
vlad1111:
”
@mravak držiš i dalje ipkk?
”
[angry] [cry][pray][thumbsup][cool]
Da,kolega a moji osječaji se ovako preljevaju ,,,,sad sam na drugom smajlicu i lagano prelazim na treči
e ova ti je dobra kolega… samo što mi se čini da će ovaj period od drugog pa do petog smajlića potrajati duže… možda nešto ovako….
[undecid][pray][shocked][huh][rolleyes][thumbsup][cool][lol]
dobro jutro gospodo. molim vas vaša predviđannja za danas. ja mislim da bi danas crobex mogao završiti u blagom plusu što naravno nakon onog masakra juče nije za neočekivat
S obzirom da se racunaju prosjecne od jucer, mislim da nista od +