Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovi ameri guze cijeli svijet i svi rokaju do besvijesti zbog njih, a oni jedini valjda ne padaju! [lol]

Znači više nema niti jednog optimista? To je dobro

Hell is Empty and all the Devils are Here

ovi ameri guze cijeli svijet i svi rokaju do besvijesti zbog njih, a oni jedini valjda ne padaju! [lol]

I Soroš i Buffet su Ameri…čisto tako bezveze

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Soroš i Buffet… Po njihovom, ovakve krize/katastrofe ne trebaju ni najmanje zabrinjavati, jer je horizont ionako 50 godina…

Samo treba znati da s našim padom nema veze ni Kosovo, ni Sanader, ni Eu ni ZERP. Ima veze jedino nedostatak ikakve kupnje

DJI 12 030,22 +0,66% [thumbsup]

A di je plavi[cool]

Slažem se da je nedostatak kupnje problem. Al kupi ti ako imaš muda. A mali nisu sigurno danas istresli preko 100 milje.

Samo treba znati da s našim padom nema veze ni Kosovo, ni Sanader, ni Eu ni ZERP. Ima veze jedino nedostatak ikakve kupnje

A zasto nema kupnje?

Zbog gore navedenog.

Jelte!?!?

Mea parvitas.

Bez nervoze,teško je!!!!ali nema predaje………..
treba se pregrupirati i još malo izdržati,a onda se više nitko neće sjećati Az-a,Šprajca i inih drhtavih ručica koji su nam svakodnevno bacali klipove pod noge .Jesam u minisu sam dobrih 25%,al se ne sekiram jer znam da će kako naši “komšije”kažu -doći slonče u lonče-thumbsup

PRAVI KOMENTAR DANAS, SLAŽEM SE U POTPUNOSTI![thumbsup]

budd:

A zasto nema kupnje?

Zbog gore navedenog.

Jelte!?!?

Ne bih se složio. Zašto onda DOW nije pao? Kriza je ipak u americi i to poprilična, a ne kod nas. Pa mi smo fuckin emerging market, a ne amerika, ne znam što je ljudima

DOW u + preko 12000 i dalje polako raste http://finance.yahoo.com/q?s=%5EDJI

Ajmo ovako – ako netko kupuje ingru po 60000 kn, a mjesec-dva kasnije kaže da je cijena od 35000 precijenjena 30-50%, a taj netko je upravitelj najvećeg mirovinskog fonda u državi, onda je taj netko u najmanju ruku nesposoban, laže, nešto prikriva, mulja ili sve zajedno. I onda taj netko zaslužuje suđenje ili u najmanju ruku nečastan otkaz. Ali ne. Btw, kakvo je bilo očitovanje?

New Report

Close