ovi ameri guze cijeli svijet i svi rokaju do besvijesti zbog njih, a oni jedini valjda ne padaju! [lol]
ovi ameri guze cijeli svijet i svi rokaju do besvijesti zbog njih, a oni jedini valjda ne padaju! [lol]
I Soroš i Buffet su Ameri…čisto tako bezveze
Soroš i Buffet… Po njihovom, ovakve krize/katastrofe ne trebaju ni najmanje zabrinjavati, jer je horizont ionako 50 godina…
Samo treba znati da s našim padom nema veze ni Kosovo, ni Sanader, ni Eu ni ZERP. Ima veze jedino nedostatak ikakve kupnje
Slažem se da je nedostatak kupnje problem. Al kupi ti ako imaš muda. A mali nisu sigurno danas istresli preko 100 milje.
Samo treba znati da s našim padom nema veze ni Kosovo, ni Sanader, ni Eu ni ZERP. Ima veze jedino nedostatak ikakve kupnje
A zasto nema kupnje?
Zbog gore navedenog.
Jelte!?!?
Bez nervoze,teško je!!!!ali nema predaje………..
treba se pregrupirati i još malo izdržati,a onda se više nitko neće sjećati Az-a,Šprajca i inih drhtavih ručica koji su nam svakodnevno bacali klipove pod noge .Jesam u minisu sam dobrih 25%,al se ne sekiram jer znam da će kako naši “komšije”kažu -doći slonče u lonče-thumbsup
PRAVI KOMENTAR DANAS, SLAŽEM SE U POTPUNOSTI![thumbsup]
budd:
”
”
A zasto nema kupnje?
Zbog gore navedenog.
Jelte!?!?
Ne bih se složio. Zašto onda DOW nije pao? Kriza je ipak u americi i to poprilična, a ne kod nas. Pa mi smo fuckin emerging market, a ne amerika, ne znam što je ljudima
DOW u + preko 12000 i dalje polako raste http://finance.yahoo.com/q?s=%5EDJI
Ajmo ovako – ako netko kupuje ingru po 60000 kn, a mjesec-dva kasnije kaže da je cijena od 35000 precijenjena 30-50%, a taj netko je upravitelj najvećeg mirovinskog fonda u državi, onda je taj netko u najmanju ruku nesposoban, laže, nešto prikriva, mulja ili sve zajedno. I onda taj netko zaslužuje suđenje ili u najmanju ruku nečastan otkaz. Ali ne. Btw, kakvo je bilo očitovanje?