Tonemo do dna, ja sam u HT i ATGR, pa još mirno spavam ali neću ni ja dugo, ali znate onu staru poslovicu iz švedskih akcionih filmova, nije bitno koliko raste i pada bitna je vrijednost u momentu kad ju prodaješ [smiley]
Američka središnja banka Fed smanjila je u nedjelju diskontnu stopu, koja se primjenjuje na izravno kreditiranje poslovnih banaka, sa 3,50 na 3,25 posto i proširila program financiranja velikih banaka, što je potez kakav nije viđen još od velike krize prije gotovo 80 godina.
Nafta pada, kamatne stope po kratkom postupku, riješen problem BSC-a, Amerika ne pada, a čitavi svijet je zavila u CRVENO!
zvone101: ” ja oko -5 % danas a vi ? ” Ja oko -11 samo danas. ZVZD, DDJH, IGH u blokadi
-2,9% zasro sam s IGHom…
Američka središnja banka Fed smanjila je u nedjelju diskontnu stopu, koja se primjenjuje na izravno kreditiranje poslovnih banaka, sa 3,50 na 3,25 posto i proširila program financiranja velikih banaka, što je potez kakav nije viđen još od velike krize prije gotovo 80 godina.
to brat amer sve kontrolira, ako treba smanjiće ju i na 1%. Sad bogati s lovom od nafte i plina kupuju jeftino dionice po svijetu.
zvone101:
”
ja oko -5 % danas a vi ?
”
5%??? daj festaj, skaci od srece i popi jednu i za mene…
ja sam na dobrom dvoznamenkastom %…[lol] [lol]
evo glu, glu – jesam…
samo mogu reči da sam zadovoljan jer sam jutros nešto prodao a puno više poslije kupio – MLNR, TISK i VIRO kupovao – e da sam malo pričekao na MLNR bilo bi puno manje minusa.
ali ne možeš znati.
dobro je kad ne može bolje !
inače sasvim drugi plan sam imao – dobro da ga nisam sa nekim kao ledo i DDJH ostvario
budd:
”
”
to brat amer sve kontrolira, ako treba smanjiće ju i na 1%. Sad bogati s lovom od nafte i plina kupuju jeftino dionice po svijetu.
Jasno, prodaš naftu 110 dolara po barelu i kupiš dionice 110% jeftinije nego prije mjesec dana.
swami: ” guster: ” ajmo iskusni forumaši i investitori da čujemo procjenu današnjeg dana? ja se bojim da ću morat prodavat usprkos gubicima i pokušat ulazit na nižim razinama. bojim se da danas slijedi još jedan duboki pad. da čujem mišljenja ” NIsam bas iskusan ali evo i mojih 5 kn. Ode Crobi na na razine 3500-3800 ovaj tjedan. ” Je..bote pa nadao sam se do kraja tjedna a ne da ce se desiti danas 3500!!! Pa ovo je ludilo. [bye][bye][bye][tongue]
Eto ga na, bio sam u pravu……[bye][bye][bye][cry]
ode PETRICA o mika mika moj …
je je realna dobit ptkm za 2007 je preko 90 milja kuna.
živio zvonko