Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Konačno se i LPML malo pokrenula.[smiley2] Danas +10%. Pozdrav
da, al’ je dosta mali promet
a i tržište je katastrofa. Prvo ujutro gore pa onda sve dole, pa gore. Pa ti nešta zaradi, a da mi je samo znat ko prodaje kad cijene krenu gore i ruši nazad po 4-5%
dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.
mika,
a i tržište je katastrofa. Prvo ujutro gore pa onda sve dole, pa gore. Pa ti nešta zaradi, a da mi je samo znat ko prodaje kad cijene krenu gore i ruši nazad po 4-5%
tzv. day traderi
INA u Londonu ima prvu kupnju na 375 ili 2070 kn. U Zagrebu se pojavljuje kupnja koja skida prodaju sa 2250 kn. Nelogično.
INA u Londonu ima prvu kupnju na 375 ili 2070 kn. U Zagrebu se pojavljuje kupnja koja skida prodaju sa 2250 kn. Nelogično.
baš sam to htio komentirati i nije mala količina nekih 194 komada = 430.000 kuna
počela propaganda na drugom forumu od istih onih koji su govorili protiv IPO sada kako je preskupa, dijele savjete, sramota
Primjećujem neki “muving” na Fnvc. Je li to uvod u čišćenje ili lažna uzbuna? Ima li neki fondovski vrač da nas prosvijetli, hi,hi,hi
Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili."
MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."