Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zaista nevjerojatan slom tržišta!
Nije jos… mada mirisi… al razloga itekako ima
Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje
tork,
Kako je crobi u bodovima i %?
Crobex: 3777.91 Promjena: -5.94%
Heh ovo poprima konture masovne histerije… cini se da smo u fazi predsloma trzista… jos dva-tri mjeseca i ciklus bi mogao biti zavrsen
Ipak se nebih slozio jer se puno toga promijenilo od 1929.
Ako netko zeli moze za dva tjedna posloziti karte..
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
kolko ih ja pratim 10 blokada,ima jos koja[bye]
Ja izbrojao 14…
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
ide Crobex na 3200-3300,uf[bye]
Aj ne cvili nisi kruva gladan sve je to dio igre
PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________
nathan47:
”
Heh ovo poprima konture masovne histerije… cini se da smo u fazi predsloma trzista… jos dva-tri mjeseca i ciklus bi mogao biti zavrsen
”
Ipak se nebih slozio jer se puno toga promijenilo od 1929.
Ako netko zeli moze za dva tjedna posloziti karte..
Hm, a gdje ja tocno spominjem 1929.?
Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje
blueman: ” nathan47: ” Heh ovo poprima konture masovne histerije… cini se da smo u fazi predsloma trzista… jos dva-tri mjeseca i ciklus bi mogao biti zavrsen ” Ipak se nebih slozio jer se puno toga promijenilo od 1929. Ako netko zeli moze za dva tjedna posloziti karte.. ” Hm, a gdje ja tocno spominjem 1929.?
Stoji, ma ne ti nego vec poceli svasta ljudi pricati..
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
budd,
zvone101:
”
Grangers:
”
budd:
”
Možemo li se složiti da je ovo 1929-a?
”
Mislim da je [cry]
Ovo je nezaustavljivo – stvari su otišle predaleko.
”
ma kakva 1929…
daj se skulirajte malo
”
Ti se skuliraj. DOW je 1929-e pao s 381.17 na 198.6 13.11.1929.-e. To je 50% roker. Mi smo trenutno 30ak% roker. Vrlo blizu
30 od 50 % je nešto više od pola – znači JOŠ SMO DALEKO !!!