ajmo iskusni forumaši i investitori da čujemo procjenu današnjeg dana? ja se bojim da ću morat prodavat usprkos gubicima i pokušat ulazit na nižim razinama. bojim se da danas slijedi još jedan duboki pad. da čujem mišljenja
NIsam bas iskusan ali evo i mojih 5 kn.
Ode Crobi na na razine 3500-3800 ovaj tjedan.
Zaba na 9200.
Ma da, Bear Stearns i Zaba povezano sve u sesnaest
ZSE Monitor pokazuje dosta veliku prodaju fondova i dionićara, na otvaranju.
Danas bi moglo biti blokada.
*bingo*:
” guster: “ajmo iskusni forumaši i investitori da čujemo procjenu današnjeg dana? ja se bojim da ću morat prodavat usprkos gubicima i pokušat ulazit na nižim razinama. bojim se da danas slijedi još jedan duboki pad. da čujem mišljenja”
Građevinski sektor aktivniji nego prošle godine tako da danas možemo očekivati zeleno, a ostalo neizvjesno jer su trendovi “zamaskirani” paničarenjem velikog broja malih dioničara.Kao stvoreno za mešetarenje fondova
Ja sam ovih dana kupovao Luku Ploče danas nastavljam i mislim da neću pogriješiti jer se iza brda nešto valja
Koja psihoza, koja panika, iracionalnost…!
Dobro su stari meštri govorili, kad nahrupi rulja na burzu (razni IPO-i i sl.), onda se očekuje skori pad i možda krah. Ne zbog kvalitete firma, nego zbog igrača koji se bezumno ponašaju.
Čini mi se da će pvaj tjedan zbog panike izaći najveći broj dioničara.
Imam teoriju. Mirovinci spuštaju cijene s malim iznosima. Da bi mogli kupovati jeftino!?????
kako je krenulo padati, još malo pa ćeš za jednu malo bolju mjesečnu plaću moći kupiti neku dobru firmu, cijelu[cool]
Nije dobro, ako crobex i stane na cca 3.500 bit će dobro …. ovo je katastrofa, snosimo posljedice za čitavu regiju i slijedimo trend evrope i amerike … naravno sve trendove pada. U početku su nas razvalili mirovinci, sad fondovi … oporavak i razina od 5.000+ … ne još dugo, dugo .. a neke dionice nikad više tamo di su bile.