Uz FED JP Morgan se pojavljuje kao lender of last resort za Bear Stearns…
ako dođe do tarapane treba ti jedino hrana i voda, a hrane nema bez gnojiva i nafte da ga prevezeš. Prema tome kupujte ptkm i INU. To je bolje od zlata
Zabavljači bi svakako dodali lkpc i lkri jer treba dovest naftu do rafinerija [lol]
Nego, čudne smo mi jedinke. Više cijenimo zlato i novac od (čistog) zraka i (prirodne) hrane, sve dok gea ne zatutnji…[bye]
sad sam skuzio da ovi na poslovnom ni ne prikazuju ”live” dionice.. opet neki tech. problemi.. mozda i bolje da ljudi ne gledaju.. Samo kad bi ponedjeljak poceo sa plusom na malo vecem prometu vratili bi se na 4200 u tili cas.. e kad bi[embarass]
super24:
”
mene zanima kakva je buducnost u zlatu recimo? jel se moze to jesti? brisat guzica s time ili sl. pa opet.. zlato raste ko pijano, neki prognoziraju i 2000..”
I ti papiri u tvom novčaniku koje zoveš kunama nemaju nikakvu realnu vrijednost, samo onu fiducijarnu tj. povjerenje da ce ti netko u zamjenu za te papire dati neku robu ili uslugu. E tako sad i ulagači imaju povjerenje u zlato da ce im netko za nekoliko dana/tjedana/mjeseci dati više dolara za to zlato nego što su ga platili
tak su imali pred par mjeseci povjerenje u dionice.. a udio u firmi je udio u firmi i tamo postji neka materijalna vrijednost i nesto se radi.. zlato je cista spekulacija.. kao i dolar.. a roba ili usluga ostaje, pa se moze i u naturi mijenjati ako do toga dodje (ili u cigaretama).
mika:
ako dođe do tarapane treba ti jedino hrana i voda, a hrane nema bez gnojiva i nafte da ga prevezeš. Prema tome kupujte ptkm i INU. To je bolje od zlata”
Zabavljači bi svakako dodali lkpc i lkri jer treba dovest naftu do rafinerija [lol]
Ja bih ukazao na Ledo program smrznute hrane [lol]
i naravno sladoled za buržuje u toj kataklizmi
Ja sam ovdje novi. Da li mi netko može objsniti da li je neka granica ovaj Crobex i šta će se desiti ako ode ispod 4000 bodova?
nece se desiti nista sto vec nismo vidjeli.
neki ce likovati, a drugi ce se piz..ti..
a ja cu i dalje propovjedati da treba investirati u HT….
[undecid]
[yawn] al sam dobro odspavao i vidim da ste i bez mene dobro trkeljali u prazno[thumbsup] .Nego ovo je dobro Crobex ostao iznad 4 kile ,sam nek tu i ostane.
deimos:
”
Pa biljeze i americke firme dobre rezultate (izuzevsi fin. sektor), pa opet padaju. Problem je sto je to proslost, a kakva je buducnost?
”
Ajde entetinisić ako je budućnost traljava ti se bavi nečim drugim, otpiliš s tržišta, jednostavno zar ne?
A kako ce to tebi pomoci? Bojim se nikako…
Anyway, ovo je jedini nick koji imam ili sam imao na ovom forumu.
4000 obranjeno?
Do kada?[bye]
4000 obranjeno?
Do kada?[bye]
Mislim da ćemo na double bottom pa promjena smjera [cool].
opr: ” 4000 obranjeno? Do kada?[bye] ” Mislim da ćemo na double bottom pa promjena smjera [cool].
Nagovaranje na kupnju? A ako ne bude promjena smjera?