Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ali je naše tržište napuhano prošle godine 60% u 5 mjeseci. Drugi to nisu imali.

Ok, priznajem. Ali drugi nisu imali ingru sa 70 milijuna kuna dobiti i p/e 3 (random odabir). 🙂

Ingra nije pravilo. BD62 nije ingra, INA nije ingra, PODR nije ingra…..

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

mene zanima kakva je buducnost u zlatu recimo? jel se moze to jesti? brisat guzica s time ili sl. pa opet.. zlato raste ko pijano, neki prognoziraju i 2000..

I ti papiri u tvom novčaniku koje zoveš kunama nemaju nikakvu realnu vrijednost, samo onu fiducijarnu tj. povjerenje da ce ti netko u zamjenu za te papire dati neku robu ili uslugu. E tako sad i ulagači imaju povjerenje u zlato da ce im netko za nekoliko dana/tjedana/mjeseci dati više dolara za to zlato nego što su ga platili

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ja sam ovdje novi. Da li mi netko može objsniti da li je neka granica ovaj Crobex i šta će se desiti ako ode ispod 4000 bodova?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

ode crobex na 3995

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

super24: ” mene zanima kakva je buducnost u zlatu recimo? jel se moze to jesti? brisat guzica s time ili sl. pa opet.. zlato raste ko pijano, neki prognoziraju i 2000..” I ti papiri u tvom novčaniku koje zoveš kunama nemaju nikakvu realnu vrijednost, samo onu fiducijarnu tj. povjerenje da ce ti netko u zamjenu za te papire dati neku robu ili uslugu. E tako sad i ulagači imaju povjerenje u zlato da ce im netko za nekoliko dana/tjedana/mjeseci dati više dolara za to zlato nego što su ga platili

ako dođe do tarapane treba ti jedino hrana i voda, a hrane nema bez gnojiva i nafte da ga prevezeš. Prema tome kupujte ptkm i INU. To je bolje od zlata

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

super24: ” mene zanima kakva je buducnost u zlatu recimo? jel se moze to jesti? brisat guzica s time ili sl. pa opet.. zlato raste ko pijano, neki prognoziraju i 2000..” I ti papiri u tvom novčaniku koje zoveš kunama nemaju nikakvu realnu vrijednost, samo onu fiducijarnu tj. povjerenje da ce ti netko u zamjenu za te papire dati neku robu ili uslugu. E tako sad i ulagači imaju povjerenje u zlato da ce im netko za nekoliko dana/tjedana/mjeseci dati više dolara za to zlato nego što su ga platili

Menjam kiseli kupus za malo ingre.
Postenom prodavatelju nudim i polovne klizaljke kao bonus.

Da, za badel i podravku si dobro rekao.
Ima ih jos tu ali necu da mi ne pocnu prijetiti…

Isto tako, koliki je growth USA, sada mozda 0.1-0.3%.
‘Rvacka, realni preko 3.5%.

Amen..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Dionice Bear Stearnsa pale 50 % jer imaju problema s likvidnošću… ovo stvarno ne izgleda dobro za Ameriku. Uloga FEDa ovdje će biti ključna koliko vidim…

You either do it right or you get eliminated!

Conan OBri:

ako dođe do tarapane treba ti jedino hrana i voda, a hrane nema bez gnojiva i nafte da ga prevezeš. Prema tome kupujte ptkm i INU. To je bolje od zlata

Moja INA danas otišla a dokupio malo LKPC

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

danas fondovi odrađivali ernt.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0fc42ba4-bb8f-47e8-84b6-2535ee3b5b7e&open=sec a hebiga sve lokalne su danas bile u + a mi nista

grobi 4002,43
-0,19%

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close