Ali je naše tržište napuhano prošle godine 60% u 5 mjeseci. Drugi to nisu imali.
Ok, priznajem. Ali drugi nisu imali ingru sa 70 milijuna kuna dobiti i p/e 3 (random odabir). 🙂
Ingra nije pravilo. BD62 nije ingra, INA nije ingra, PODR nije ingra…..
mene zanima kakva je buducnost u zlatu recimo? jel se moze to jesti? brisat guzica s time ili sl. pa opet.. zlato raste ko pijano, neki prognoziraju i 2000..
I ti papiri u tvom novčaniku koje zoveš kunama nemaju nikakvu realnu vrijednost, samo onu fiducijarnu tj. povjerenje da ce ti netko u zamjenu za te papire dati neku robu ili uslugu. E tako sad i ulagači imaju povjerenje u zlato da ce im netko za nekoliko dana/tjedana/mjeseci dati više dolara za to zlato nego što su ga platili
Ja sam ovdje novi. Da li mi netko može objsniti da li je neka granica ovaj Crobex i šta će se desiti ako ode ispod 4000 bodova?
ode crobex na 3995
super24: ” mene zanima kakva je buducnost u zlatu recimo? jel se moze to jesti? brisat guzica s time ili sl. pa opet.. zlato raste ko pijano, neki prognoziraju i 2000..” I ti papiri u tvom novčaniku koje zoveš kunama nemaju nikakvu realnu vrijednost, samo onu fiducijarnu tj. povjerenje da ce ti netko u zamjenu za te papire dati neku robu ili uslugu. E tako sad i ulagači imaju povjerenje u zlato da ce im netko za nekoliko dana/tjedana/mjeseci dati više dolara za to zlato nego što su ga platili
ako dođe do tarapane treba ti jedino hrana i voda, a hrane nema bez gnojiva i nafte da ga prevezeš. Prema tome kupujte ptkm i INU. To je bolje od zlata
super24: ” mene zanima kakva je buducnost u zlatu recimo? jel se moze to jesti? brisat guzica s time ili sl. pa opet.. zlato raste ko pijano, neki prognoziraju i 2000..” I ti papiri u tvom novčaniku koje zoveš kunama nemaju nikakvu realnu vrijednost, samo onu fiducijarnu tj. povjerenje da ce ti netko u zamjenu za te papire dati neku robu ili uslugu. E tako sad i ulagači imaju povjerenje u zlato da ce im netko za nekoliko dana/tjedana/mjeseci dati više dolara za to zlato nego što su ga platili
Menjam kiseli kupus za malo ingre.
Postenom prodavatelju nudim i polovne klizaljke kao bonus.
Da, za badel i podravku si dobro rekao.
Ima ih jos tu ali necu da mi ne pocnu prijetiti…
Isto tako, koliki je growth USA, sada mozda 0.1-0.3%.
‘Rvacka, realni preko 3.5%.
Amen..
Dionice Bear Stearnsa pale 50 % jer imaju problema s likvidnošću… ovo stvarno ne izgleda dobro za Ameriku. Uloga FEDa ovdje će biti ključna koliko vidim…
Conan OBri:
”
”
ako dođe do tarapane treba ti jedino hrana i voda, a hrane nema bez gnojiva i nafte da ga prevezeš. Prema tome kupujte ptkm i INU. To je bolje od zlata
Moja INA danas otišla a dokupio malo LKPC
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0fc42ba4-bb8f-47e8-84b6-2535ee3b5b7e&open=sec a hebiga sve lokalne su danas bile u + a mi nista