Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaki dan – 3 ili 4 nove loše vijesti za jadne nam amerikance…

Ali opet, padaju i past će manje od europljana…

S druge strane, naše firme bilježe odlične rezultate, ali padaju brutalnije nego one na zapadu. 🙂

The United States has entered a recession that could be “substantially more severe” than recent ones, former National Bureau of Economic Research President Martin Feldstein said http://www.cnbc.com/id/23629967

Mislim da je kolega Von Braun imao pravo, na žalost.
Kolega Von može li na PVT skype adresa.

[color=blue][/color]

Zašto se Samodol ne očituje o stanju na našoj burzi ???????????????????

http://money.cnn.com/2008/03/14/news/companies/jpm_bsc/index.htm

Meni je najinteresantniji ovaj dio:

“The news comes just days after Bear Stearns publicly denied market rumors that it was facing liquidity problems.

Tko zna kolko kostura tu jos visi po ormarima…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Svaki dan – 3 ili 4 nove loše vijesti za jadne nam amerikance…

Ali opet, padaju i past će manje od europljana…

S druge strane, naše firme bilježe odlične rezultate, ali padaju brutalnije nego one na zapadu. 🙂

Odličan post, kratko ali jasno.
[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Svaki dan – 3 ili 4 nove loše vijesti za jadne nam amerikance… Ali opet, padaju i past će manje od europljana… S druge strane, naše firme bilježe odlične rezultate, ali padaju brutalnije nego one na zapadu. 🙂

Padaju… ali neko to i kupuje a tempo je takav kakav je, bolje je kupovat u silaznoj putanji ako dugoročno gledamo.
Veliki fondovi obaraju male zato jer to mogu i logično je da je tako.
Stalno se vrtimo oko 4000 i to već dugo vremena nabere se toga malo po malo.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Evo, da i ja postam nešto. Ali dobro. 🙂

Volkswagen objavio rekordne rezultate.

Vaš link

Pa biljeze i americke firme dobre rezultate (izuzevsi fin. sektor), pa opet padaju. Problem je sto je to proslost, a kakva je buducnost?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Evo, da i ja postam nešto. Ali dobro. 🙂 Volkswagen objavio rekordne rezultate. Vaš link

Kraljevi

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Pa biljeze i americke firme dobre rezultate (izuzevsi fin. sektor), pa opet padaju. Problem je sto je to proslost, a kakva je buducnost?

Ajde entetinisić ako je budućnost traljava ti se bavi nečim drugim, otpiliš s tržišta, jednostavno zar ne?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Svaki dan – 3 ili 4 nove loše vijesti za jadne nam amerikance… Ali opet, padaju i past će manje od europljana… S druge strane, naše firme bilježe odlične rezultate, ali padaju brutalnije nego one na zapadu. 🙂

Ali je naše tržište napuhano prošle godine 60% u 5 mjeseci. Drugi to nisu imali.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

buducnost je svijetla za sve osim za amere, ako se ovi ne sjete da bi mogli nekoga opet napasti..

mene zanima kakva je buducnost u zlatu recimo? jel se moze to jesti? brisat guzica s time ili sl.
pa opet.. zlato raste ko pijano, neki prognoziraju i 2000..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close