Von Braun: ” vlad1111: ” ako bi danas završili s grobijem u zelenom, a volumenom većim od 75 milja, moguć je vrlo skori preokret… ” Šta ako ne? ” onda još uvijek čekamo. bez uvrede, ali… tvoja ta se svodi macd,rsi, slow stoch. i basta. nedovoljno, nedovoljno… pa barem pročačkaj po osnovama ta. počni s trendovima. onda kad si vikao up up, bili smo u nimalo boljem položaju nego sada.
Pa hajde razuvjeri me pomoću TA, da i ja shvatim da idemo gore. Ili samo pričaš…..[undecid]
@ braun
i, da se razumijemo…
ne želim apsolutno ništa loše ni tebi, ni iveku.
jedino idete na živce, očigledno ne samo meni, želeći _uglavnom_ loše drugima.
malo introspekcije nikada nije na odmet.
vlad1111: ” Von Braun: ” vlad1111: ” ako bi danas završili s grobijem u zelenom, a volumenom većim od 75 milja, moguć je vrlo skori preokret… ” Šta ako ne? ” onda još uvijek čekamo. bez uvrede, ali… tvoja ta se svodi macd,rsi, slow stoch. i basta. nedovoljno, nedovoljno… pa barem pročačkaj po osnovama ta. počni s trendovima. onda kad si vikao up up, bili smo u nimalo boljem položaju nego sada. ” Pa hajde razuvjeri me pomoću TA, da i ja shvatim da idemo gore. Ili samo pričaš…..[undecid]
eno imaš moj pogled na aktualno stanje na temi tehničke.
nema 100% sigurnog smjera budućeg razvoja situacije.
@ braun i, da se razumijemo… ne želim apsolutno ništa loše ni tebi, ni iveku. jedino idete na živce, očigledno ne samo meni, želeći _uglavnom_ loše drugima. malo introspekcije nikada nije na odmet.
ja vec sam sebi idem na zivce[lol]
Što sam rekao za HUPZ jučer? Niste me ni čuli?
Gdje je plavi?
Von Braun: ” vlad1111: ” Von Braun: ” vlad1111: ” ako bi danas završili s grobijem u zelenom, a volumenom većim od 75 milja, moguć je vrlo skori preokret… ” Šta ako ne? ” onda još uvijek čekamo. bez uvrede, ali… tvoja ta se svodi macd,rsi, slow stoch. i basta. nedovoljno, nedovoljno… pa barem pročačkaj po osnovama ta. počni s trendovima. onda kad si vikao up up, bili smo u nimalo boljem položaju nego sada. ” Pa hajde razuvjeri me pomoću TA, da i ja shvatim da idemo gore. Ili samo pričaš…..[undecid] ” eno imaš moj pogled na aktualno stanje na temi tehničke. nema 100% sigurnog smjera budućeg razvoja situacije.
Pitao sam te za tvoje poglede ali u slici i analizi, a ne preko nekih xy postova na TA gdje se ne vidi ništa.
Uostalom samo fondovi mogu pokrenuti tržište, tako da nam je analiza u vjetar.
Uostalom, tko zna šta je fond managerima skupo.
Von Braun:
”
vlad1111: ” mislim da bi moderator trebao von brauna potpuno isključiti s foruma. do jučer up up up, a sada nagla preobrazba u katastrofičara. pa neka otvara novoga niku.
” Kolega koliko mi pokušavali sakriti realnost, stagnacija ili pad je neminovan. Amerika će se po svemu sudeći ponovo otvoriti u crvenom. Europa tamo ide upravo. Pogledajte ukupnu K/P, da li vam to liči na omjer za rast. Kao što sam rekao, dovoljno je par margin callova da satjera crobex u minus. A ove članke i linkove koje postam, ne pišem ja. Pogledajte samo malo Vaš link, pa će te vidjeti koji je krkljanac.
”
Ti pišeš zadnjih dana ovako kako pišeš samo zato jer si od svježe u kešu, kao prvo malo si zakasnio a kao drugo stvarno si blesav ako misliš da bilo koga možeš potaknuti da prodaju svoje dionice da bi ih ti kupio po 1 % nižoj cijeni. Gubiš vrijeme ali očito da ništa drugo niti ne radiš kada možeš po cijele dane pisati gluposti pa i nije neka šteta.
Potpuno se slazem kolege!
Ako «kolegu» Von Brauna vole i postuju i izvan foruma kao i na forumu u sto ne sumnjam,onda nije ni cudno sto je po cijele dane ovdje,sigurno je i izvan foruma trazen u drustvu. [lol] [lol] [lol]
Po cijele dane visi ovdje na forumu,samo opet zamislite da nema foruma,uh dan bi mu bio jako dug a i tko zna sto bi takvom genijalcu palo na pamet…..[lol] [lol] [lol] [lol]
Pozdrav.
kaze se no pain no gain.. a ne game..
i, želeći _uglavnom_ loše drugima.
Evo kao sto vidis ja i ne pisem vise bas puno. Ali for the record ovo u quote ti nikako ne stoji. To ti jednostavno nije fer izjava a ti kako hoces. I rest my case.