Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

atpl šamaranje žešće.

Von Braun: ” vlad1111: ” ako bi danas završili s grobijem u zelenom, a volumenom većim od 75 milja, moguć je vrlo skori preokret… ” Šta ako ne? ” onda još uvijek čekamo. bez uvrede, ali… tvoja ta se svodi macd,rsi, slow stoch. i basta. nedovoljno, nedovoljno… pa barem pročačkaj po osnovama ta. počni s trendovima. onda kad si vikao up up, bili smo u nimalo boljem položaju nego sada.

Pa hajde razuvjeri me pomoću TA, da i ja shvatim da idemo gore. Ili samo pričaš…..[undecid]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

@ braun

i, da se razumijemo…

ne želim apsolutno ništa loše ni tebi, ni iveku.
jedino idete na živce, očigledno ne samo meni, želeći _uglavnom_ loše drugima.
malo introspekcije nikada nije na odmet.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

vlad1111: ” Von Braun: ” vlad1111: ” ako bi danas završili s grobijem u zelenom, a volumenom većim od 75 milja, moguć je vrlo skori preokret… ” Šta ako ne? ” onda još uvijek čekamo. bez uvrede, ali… tvoja ta se svodi macd,rsi, slow stoch. i basta. nedovoljno, nedovoljno… pa barem pročačkaj po osnovama ta. počni s trendovima. onda kad si vikao up up, bili smo u nimalo boljem položaju nego sada. ” Pa hajde razuvjeri me pomoću TA, da i ja shvatim da idemo gore. Ili samo pričaš…..[undecid]

eno imaš moj pogled na aktualno stanje na temi tehničke.
nema 100% sigurnog smjera budućeg razvoja situacije.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@ braun i, da se razumijemo… ne želim apsolutno ništa loše ni tebi, ni iveku. jedino idete na živce, očigledno ne samo meni, želeći _uglavnom_ loše drugima. malo introspekcije nikada nije na odmet.

ja vec sam sebi idem na zivce[lol]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

ode EU u neboVaš link

mi smo ipak zemlja slučaj

Što sam rekao za HUPZ jučer? Niste me ni čuli?

Gdje je plavi?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Von Braun: ” vlad1111: ” Von Braun: ” vlad1111: ” ako bi danas završili s grobijem u zelenom, a volumenom većim od 75 milja, moguć je vrlo skori preokret… ” Šta ako ne? ” onda još uvijek čekamo. bez uvrede, ali… tvoja ta se svodi macd,rsi, slow stoch. i basta. nedovoljno, nedovoljno… pa barem pročačkaj po osnovama ta. počni s trendovima. onda kad si vikao up up, bili smo u nimalo boljem položaju nego sada. ” Pa hajde razuvjeri me pomoću TA, da i ja shvatim da idemo gore. Ili samo pričaš…..[undecid] ” eno imaš moj pogled na aktualno stanje na temi tehničke. nema 100% sigurnog smjera budućeg razvoja situacije.

Pitao sam te za tvoje poglede ali u slici i analizi, a ne preko nekih xy postova na TA gdje se ne vidi ništa.
Uostalom samo fondovi mogu pokrenuti tržište, tako da nam je analiza u vjetar.
Uostalom, tko zna šta je fond managerima skupo.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Von Braun:

vlad1111: ” mislim da bi moderator trebao von brauna potpuno isključiti s foruma. do jučer up up up, a sada nagla preobrazba u katastrofičara. pa neka otvara novoga niku.

” Kolega koliko mi pokušavali sakriti realnost, stagnacija ili pad je neminovan. Amerika će se po svemu sudeći ponovo otvoriti u crvenom. Europa tamo ide upravo. Pogledajte ukupnu K/P, da li vam to liči na omjer za rast. Kao što sam rekao, dovoljno je par margin callova da satjera crobex u minus. A ove članke i linkove koje postam, ne pišem ja. Pogledajte samo malo Vaš link, pa će te vidjeti koji je krkljanac.

Ti pišeš zadnjih dana ovako kako pišeš samo zato jer si od svježe u kešu, kao prvo malo si zakasnio a kao drugo stvarno si blesav ako misliš da bilo koga možeš potaknuti da prodaju svoje dionice da bi ih ti kupio po 1 % nižoj cijeni. Gubiš vrijeme ali očito da ništa drugo niti ne radiš kada možeš po cijele dane pisati gluposti pa i nije neka šteta.

Potpuno se slazem kolege!

Ako «kolegu» Von Brauna vole i postuju i izvan foruma kao i na forumu u sto ne sumnjam,onda nije ni cudno sto je po cijele dane ovdje,sigurno je i izvan foruma trazen u drustvu. [lol] [lol] [lol]

Po cijele dane visi ovdje na forumu,samo opet zamislite da nema foruma,uh dan bi mu bio jako dug a i tko zna sto bi takvom genijalcu palo na pamet…..[lol] [lol] [lol] [lol]

Pozdrav.

PBZ INVESTOR - nikad vise!

@roger

kaze se no pain no gain.. a ne game..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

dobre vijesti iz amerike, inflacija stabilna, eu indexi u pozitivi.

i, želeći _uglavnom_ loše drugima.

Evo kao sto vidis ja i ne pisem vise bas puno. Ali for the record ovo u quote ti nikako ne stoji. To ti jednostavno nije fer izjava a ti kako hoces. I rest my case.

skype - ivek1234

New Report

Close