Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Futuresi i Europa sve dublje….. http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

Tresemo se od straha, brrrr, imaš li još koji link?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.hrportfolio.com/
Evo danas dolazi slika iz beograda naših premudrih fondova.

Fondovi opet lažu !

U jednom aktualnom članku danas , piše da hrvatski fondovi neće izlaziti iz srpske burze , jer će još malo
pričekati…. Kakva bezobzirna laž ! Oni ne samo da su naprasno izašli, koliko su mogli – i pri tome
drastično spustili Belex, nego , jednostavno , sada više nemaju interesa izaći, po tim sadašnjim cijenama,
jerbo- imaju hrvatsko tržište iz kojeg crpe ” energiju ” tj. sišu Crobex, na slamčicu- ko vampiri …kad se dočepaju svoje žrtve.. Naime, ovdje su gazde…. kad im treba napumpaju tržište, ili ga opustoše, ko
tsunami….po želji…. zato , nek kriza u Srbiji traje što duže- pa će fondovi više cijeniti ovo tržište, i
u njega ulagati , po zaslugama. Zbog okolnih podataka o stanjima burze, zanima me odakle, plusevi u pojedinim fondovi ??? To su udjeli na Kosovu …ili nekoj sličnoj burzi u razvoju ….gdje se dižu indexi,
iz sredstava humanitarnih fondova ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Futuresi i Europa sve dublje…..
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

Uopće nije loše u Europi Vaš link[thumbsup]

mislim da bi moderator trebao von brauna potpuno isključiti s foruma.
do jučer up up up, a sada nagla preobrazba u katastrofičara.
pa neka otvara novoga niku.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Da sam OMF i ocu malo pogurat trziste, napravio bi to oko 15:30, vidjet ćemo.

Koji je ovo lopovluk…..pa dije sad Vlada ili taj Samodol?
Kaj ne izade u javnost i neka nam objasni tko tu koga j…..
Tomu je posao da brani burzu od lopovluka a i da se izjasni a ne ovako nema glasa o njemu vec danima.
Kaj je on na godisnjem u Srbiji?

mislim da bi moderator trebao von brauna potpuno isključiti s foruma.
do jučer up up up, a sada nagla preobrazba u katastrofičara.
pa neka otvara novoga niku.

slazem se… decko nema obraza…

Glory, glory, Man United!!

da je ht danas na 285-290 (kao kod zadnjeg dna grobexa), danas bi grobi bio na cca 3940.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

da sam OMF – uživao bih [smiley]
(para ko dreka, dionice padaju)

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

mislim da bi moderator trebao von brauna potpuno isključiti s foruma. do jučer up up up, a sada nagla preobrazba u katastrofičara. pa neka otvara novoga niku.

Kolega koliko mi pokušavali sakriti realnost, stagnacija ili pad je neminovan.
Amerika će se po svemu sudeći ponovo otvoriti u crvenom. Europa tamo ide upravo.
Pogledajte ukupnu K/P, da li vam to liči na omjer za rast. Kao što sam rekao, dovoljno je par margin callova da
satjera crobex u minus.
A ove članke i linkove koje postam, ne pišem ja.
Pogledajte samo malo Vaš link, pa će te vidjeti koji je krkljanac.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Da u jednoj Srbiji tržiste ide gore a kod nas ovakvo stanje……pa za cega smo se mi borili?
Da li su ti ljudi koji su na položaju u OIF i MF svjesni toga.

New Report

Close