Tresemo se od straha, brrrr, imaš li još koji link?
http://www.hrportfolio.com/
Evo danas dolazi slika iz beograda naših premudrih fondova.
Fondovi opet lažu !
U jednom aktualnom članku danas , piše da hrvatski fondovi neće izlaziti iz srpske burze , jer će još malo
pričekati…. Kakva bezobzirna laž ! Oni ne samo da su naprasno izašli, koliko su mogli – i pri tome
drastično spustili Belex, nego , jednostavno , sada više nemaju interesa izaći, po tim sadašnjim cijenama,
jerbo- imaju hrvatsko tržište iz kojeg crpe ” energiju ” tj. sišu Crobex, na slamčicu- ko vampiri …kad se dočepaju svoje žrtve.. Naime, ovdje su gazde…. kad im treba napumpaju tržište, ili ga opustoše, ko
tsunami….po želji…. zato , nek kriza u Srbiji traje što duže- pa će fondovi više cijeniti ovo tržište, i
u njega ulagati , po zaslugama. Zbog okolnih podataka o stanjima burze, zanima me odakle, plusevi u pojedinim fondovi ??? To su udjeli na Kosovu …ili nekoj sličnoj burzi u razvoju ….gdje se dižu indexi,
iz sredstava humanitarnih fondova ?
mislim da bi moderator trebao von brauna potpuno isključiti s foruma.
do jučer up up up, a sada nagla preobrazba u katastrofičara.
pa neka otvara novoga niku.
Koji je ovo lopovluk…..pa dije sad Vlada ili taj Samodol?
Kaj ne izade u javnost i neka nam objasni tko tu koga j…..
Tomu je posao da brani burzu od lopovluka a i da se izjasni a ne ovako nema glasa o njemu vec danima.
Kaj je on na godisnjem u Srbiji?
mislim da bi moderator trebao von brauna potpuno isključiti s foruma.
do jučer up up up, a sada nagla preobrazba u katastrofičara.
pa neka otvara novoga niku.
slazem se… decko nema obraza…
da je ht danas na 285-290 (kao kod zadnjeg dna grobexa), danas bi grobi bio na cca 3940.
da sam OMF – uživao bih [smiley]
(para ko dreka, dionice padaju)
mislim da bi moderator trebao von brauna potpuno isključiti s foruma. do jučer up up up, a sada nagla preobrazba u katastrofičara. pa neka otvara novoga niku.
Kolega koliko mi pokušavali sakriti realnost, stagnacija ili pad je neminovan.
Amerika će se po svemu sudeći ponovo otvoriti u crvenom. Europa tamo ide upravo.
Pogledajte ukupnu K/P, da li vam to liči na omjer za rast. Kao što sam rekao, dovoljno je par margin callova da
satjera crobex u minus.
A ove članke i linkove koje postam, ne pišem ja.
Pogledajte samo malo Vaš link, pa će te vidjeti koji je krkljanac.