Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da prvi dan kad promet bude preko 200 milja kn, dan nakon toga idemo gore … onako kako smo navikli. [proud]

Cookie Monster

ma dosta o Hajduku ,pricajmo malo o ZSE[lol]

Torcida ce lupat po bidu, nebu dobro
mozda je to razlog podužene korekcije

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Mislim da prvi dan kad promet bude preko 200 milja kn, dan nakon toga idemo gore … onako kako smo navikli. [proud]

ovih dana sam na odvikavanju

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

fala svima na odgovorima, samo me zanimala procjena, jasna je stvar da nemozemo pricat konkretno. moja je pretpostavka da ce cijena bit 200-300 kn po dionici upravo iz razloga kojeg je wiking spomenuo, samo sta to nisu nikakvi hardcori vec ljudi koji su spremni pomoc onome koga vole, dionica je vec osudjena na propast, ali hajdukova vojska kaze i krv svoju za bilu boju pa prema tome nema veze neka padaju (ka i ostatak btw.) al neka bili konacno proigraju, kad je puno srce đep moze bit i prazan. [cool] Stari plac je hajdukov.

Svaka cast potpisujem [thumbsup]

Futuresi otvorili u crvenom….
Vaš link

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Još mi samo te dionice fale pa da potonem.[bye]

Bilivrag:

fala svima na odgovorima, samo me zanimala procjena, jasna je stvar da nemozemo pricat konkretno. moja je pretpostavka da ce cijena bit 200-300 kn po dionici upravo iz razloga kojeg je wiking spomenuo, samo sta to nisu nikakvi hardcori vec ljudi koji su spremni pomoc onome koga vole, dionica je vec osudjena na propast, ali hajdukova vojska kaze i krv svoju za bilu boju pa prema tome nema veze neka padaju (ka i ostatak btw.) al neka bili konacno proigraju, kad je puno srce đep moze bit i prazan. [cool] Stari plac je hajdukov.

Svaka cast potpisujem [thumbsup]

sad bi ti ja odgovorio ko ce kupit,sto ce se dogodit…al necu zagadjivat temu

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

pao crobex ispo 4000[cry]

nije iznad je

4009

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Futuresi i Europa sve dublje…..
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

idem spat(iz nocne sam),mislio sam da ce biti napetije,da cemo zaronit dolje duboko pa spasioci fondovi to pobrat,10 dionica u blokadi,margini,certifikati,pakao….i zavrsiti sa 200 milja prometa i u solidnom plusu kad ono truba.Laku noc [yawn]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Futuresi i Europa sve dublje…..
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

kad treba drukat stvarno si neumoran tak svejedno minus il plus sam da se druka… samo crobex se neda.. nazalost neda niti gore[sad]

Glory, glory, Man United!!

New Report

Close