Barem je sve jasno. Stvoreni su temelji za rast fondova od 100% ponovno sljedeće godine. Jer su cijene podosta dionica na 50% od ATH.
Ne bih rekao. Građevinci su najviše pali. do 40%.THNK-a je izuzetak.
Ostali su ispod 40%. Prije neki dan je Duser stavio osvrt.
Brodari i Todex oko 30-40%
budd:
”
1.Neregularno je kad Luković proda dionice svom fondu, a potom
2. drugom svom fondu naloži rušenje burze (dati nalog na prodaju OIF-ovima od 100njak milijona u komadu jest sustavno rušenje burze) Osim neregularnosti, ima tako puno kretenizma, da 100 stranica ne bi dostajalo
”
ad1. slažem se da nije moralno. nisam siguran da nije regularno. ako ima koji pravnik, neka uskoči s pojašnjenjem.
ad2. nisam siguran da nije regularno.
Ako bismo doslovce tražili pravilnike s člancima koji tako nešto eksplicitno zabranjuju, ne bismo ih našli. Ali našli bismo članke da fondovi moraju upravljati rizikom, a oni to očigledno ne čine
a možda je regularno … ne znam što onda hanfa navlači ove koji se naganjaju po zdenkama, cralovima i sl.
kakav dokaz ti treba da je tip prodao na osnovu dogovora/inside info osim ove slike? pitanje je tko je kupio. ak je neki fond – kak bi udjelničari na to reagirali? no vjerojatno je malo više zakukuljeno (neka druga banka – aj ti meni ovo kupi, a ja ću tebi …)
a možda je regularno … ne znam što onda hanfa navlači ove koji se naganjaju po zdenkama, cralovima i sl. kakav dokaz ti treba da je tip prodao na osnovu dogovora/inside info osim ove slike? pitanje je tko je kupio. ak je neki fond – kak bi udjelničari na to reagirali? no vjerojatno je malo više zakukuljeno (neka druga banka – aj ti meni ovo kupi, a ja ću tebi …)
e da je on jedini …. [cry] … ima para da nezna kud će sa njima … i još ovako, … e gulio bi on meni samo tako.
Ono što uistinu treba svakoga interesirati jest kako HUPZ u cijeloj korekciji jedini uopće ne pada. Ne trza na ništa. Nevjerojatno
@ Ivek i Von Braun
– ova tema se je pretvorila u temu o životinjama raznoga tipa.
– ili ide to gore ili dolje.
– svi mi imamo isti cilj zaraditi na burzi.
– tu drukati, pa koga, pa pogledajte temu TOP10, ili bilo koji bolji graf, pa koliko ima otvaranja, rijetko koji preko 200 otvora gledanja,
– što Vam to govori, meni puno.
– ovaj forum ima puno posjeta, ali to Vam se pretežno čitaju vijesti i gleda lista s dionicama.
– ove budalaštine se puno manje čitaju.
– mene se puno spominje po raznim temama, ali neke stvari vidim tek nakon mjesec dana, a neke nikada.
– i što Vam vrijedi drukanje za cca 200 investitora koji sve ovo redovito čitaju.
– i kako se osjećate kada napišete ide to na 20.000kn, Vi to prodate, ista dionica danas 10.000kn.
– e to je za mene jadno da jadnije ne može biti,
– i samo Vam možem poželjeti da tu zaradu potrošite kod doktora.
– za mene možete stvarno svašta pisati, ali sam uvijek željela pomoći investitorima, i tu stvarno ima jako dobrih ljudi koji su uvijek spremni pomoći dobrim savjetom.
– a vama dvojici ako je do pisanja, pa na ležernom imate jako lijepih tema.
– okupljanje Ličana povratnika
– okupljanje gubitaša i druge jako zabavne teme.
Pozdrav !
Meni uopće nije važno kamo ide tržiše, ali mi je važno u kome smjeru ide moja dionica i moj portfelj.
– danas u svom ovom cirkusu na burzi, moj prtfelj se je odlično držao, čak me je iznenadio rast na nekim dionicama kojih imam poprilično.
– ma može burza i gore i dolje, ali dugoročno ja ću sigurno zaraditi, ne kao pojedinci na ovom forumu virtualno 200%, ali sigurno bolje od većine fondova, i ja zadovoljna.
– i do sada sam jako puno zaradila.
– dosta love zarađene na burzi tokom vremena investirala sam u druge investicije koje nemaju veze s burzom.
– ali sada tu lovu polako vraćam na burzu, ali polako.
– što ako burza još padne, np HT 200kn ili INA 1.500kn ili ADRS 300kn.
– pa to bi me samo radovalo, uvijek bi se našlo love za takve životne prilike.
– ako se to ne dogodi i tržište ode gore opet dobro, rasti će mi portfelj.
– ipak je najvažnija tema kako bi trebao izgledati jedan dobar portfelj, počela ja pisati to na ležernom ali nema više te teme.
– eto pojasnila sam Vam moje viđenje burze u kojoj je Ivana uvijek u win win situaciji.
– a jedino mi je žao što na ovoj temi više ne mogu pročitati komentare od dosta investitora koji su prestali pisati na ovoj temi, a i ja rijetko pišem.
Pozdrav !
– danas u svom ovom cirkusu na burzi, moj prtfelj se je odlično držao, čak me je iznenadio rast na nekim dionicama kojih imam poprilično.
Šta i ti imaš Brestovac i Excelsior ?
Dobro, pretpostavimo na trenutak da će cijene dionica u jednom trenutku doseći 0 kn.
Jel mogu dionice u minus ?[cool]
kad se vec samaramo jubitoom evo nesto prigodno za sve nas:
[url=”http://www.youtube.com/watch?v=dgyiiC1eutM”%5Dlink%5B/url%5D
Dobro, pretpostavimo na trenutak da će cijene dionica u jednom trenutku doseći 0 kn.
Jel mogu dionice u minus ?[cool]
[lol]