Analiza: Crobex testira razinu potpore od 4000 bodova
U četvrtak je korekcija Crobexa nastavljena već šesti dan zaredom. Padom 1,60 posto spustio se na 4009,86 bodova. Cijena šest dionica u njegovom sastavu porasla je, dok su dvadeset i tri dionice izgubile na vrijednosti. Najlikvidnija dionica današnjeg dana Podravkina je, a mogući razlog erupcije njene likvidnosti je proizvodnja sladoleda s okusom čokolina u suradnji s Ledom, kojem je cijena dodatno pala.
Vaš link
SASE: Opći potop, rekordan pad indeksa
Četvrtak nastavlja crnu seriju prethodnih dana na Sarajevskoj burzi. SASX-10 bilježi rekordan pad vrijednosti od 7,76 posto, dok je BIFX u minusu novih 4,44 posto.
Vaš link
Ja radim od 9-15h , pratim forum na poslu i pomalo pišem , kad dođem doma nemam pametnija posla nego visit na forumu pa eto skupi se postova ….. , a i debelo sam u dionicama, također i u debelom minusu, kao i nas 95% tu … , ali živciraju me postovi koji ne govore ništa .. pogotovo kod kolege Von Brauna … od tih tisuću postova ništa konstruktivno .. , ali eto ispričavam se na današnjem postu u kojem sam reko da me živcira njegov avatar, potopis i postovi, … malo sam pretjero .. sori
Nesuđeni akademik Radman i njegova kolegica s posla izumili su bakteriju Deinococcus radiodurans koja je razvila sposobnost da preživi smrt.
Mislim da bi puno bolje financijski prošao da je izumio nešto što bi nam svima pomoglo da razvijemo sposobnost preživljavanja ovakvih drastičnih padova na ZSE.
Nesuđeni akademik Radman i njegova kolegica s posla izumili su bakteriju Deinococcus radiodurans koja je razvila sposobnost da preživi smrt. Mislim da bi puno bolje financijski prošao da je izumio nešto što bi nam svima pomoglo da razvijemo sposobnost preživljavanja ovakvih drastičnih padova na ZSE.
pa zar nisu snimili bakterije kak se sex-aju
[lol]
sava: ” Nesuđeni akademik Radman i njegova kolegica s posla izumili su bakteriju Deinococcus radiodurans koja je razvila sposobnost da preživi smrt. Mislim da bi puno bolje financijski prošao da je izumio nešto što bi nam svima pomoglo da razvijemo sposobnost preživljavanja ovakvih drastičnih padova na ZSE. ” pa zar nisu snimili bakterije kak se sex-aju [lol]
To je sad najnovije sex i znanstveno otkriće, a ovo je bilo prije kojih godinu dana!
Samo nisam siguran da se radi o istom paru bakterija koje su preživjele smrt.
Ako se radi o istom paru koji je preživio smrt to je veliki napredak jer se valjda može primjeniti i na čovjeka.
A onda je..š sve ovo.
pozdrav fond menađerima……
http://www.youtube.com/watch?v=OIi22TucBy0&feature=related
Kakvo je to prozivanje koliko tko ima postova?
Nego gdje ćemo mi sutra?
Meni je danas upravo najavljen telefonski poziv za sutra,kaže ,zvati će me bankar da porazgovara o margin callu,navukao sam se previše na JDPL i IPKK ali na pogrešnoj cijeni.
Ima li netko neki pametan savjet?
Pokriti margin ili ga se riješiti,pitanje je sad.[embarass]
Nije me bilo danas za kompom i odmah njesra žestoka.
Savjet od iskusnih,bez obzira na broj postova,molim.[rolleyes]
Kakvo je to prozivanje koliko tko ima postova? Nego gdje ćemo mi sutra? Meni je danas upravo najavljen telefonski poziv za sutra,kaže ,zvati će me bankar da porazgovara o margin callu,navukao sam se previše na JDPL i IPKK ali na pogrešnoj cijeni. Ima li netko neki pametan savjet? Pokriti margin ili ga se riješiti,pitanje je sad.[embarass] Nije me bilo danas za kompom i odmah njesra žestoka. Savjet od iskusnih,bez obzira na broj postova,molim.[rolleyes]
Ne znam tko ti u ovo vrijeme može dati najpametniji odgovor. Ako će ti oni prodati to onda može po bidu, njima je bitno da se namire. S druge strane ako dodaš koju dionicu za daljnje osiguranje možda će i to pasti kakvo nam je tržište još dolje pa je onda malo veći vrag. Osobno sam ovaj tjedan uletio u margin call i dodao još dionica koje će nadam se biti dovoljne za prebroditi trenutnu krizu. U svakom slučaju margin se ne uzima bez dovoljno rezerve sa strane.