Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zato se Ameri zelene[tongue][tongue][tongue]

amerika se zeleni, mozda nam to sutra barem malo pomogne

^OEX S&P 100 INDEX,RTH 607.89 2:45pm ET Up 1.73 (0.29%) Components, Chart, More
^MID S&P 400 MIDCAP INDEX 775.94 3:02pm ET Up 10.24 (1.34%) Components, Chart, More
^GSPC S&P 500 INDEX,RTH 1,314.74 3:05pm ET Up 5.97 (0.46%) Components, Chart, More
^SPSUPX S&P COMPOSITE 1500 INDEX 298.06 3:02pm ET Up 2.62 (0.89%) Components, Chart, More
^SML S&P SMALLCAP 600 INDEX 359.28 2:45pm ET Up 5.18 (1.46%)

Taj von braun je jednostavno bezobrazan i bolje da nepiše na forumu

Nisi u pravu. Kolega se borio za rast puno prije od vas.
Očito je da mu je dosta. I da je naveo da po TA ima drugi izbor.
Pozdrav!

[color=blue][/color]

Kaže se da kad najveći optimisti postanu pesimisti onda je vrijeme kupnje. Dakle sad kad je von braun prodao možemo gore. Inače mislim da se neki koji su sada pljuvali dotičnog nemaju što javljati jer nisu ništa bolji. Pratim forum redovito i vidim kako je tko skupio svoj broj postova (većina regana 8-9 mj 2007) i imaju debelo preko 1000 postova a još uvijek nisu ništa napisali. U tu kategoriju spada i optuženi…

eto i ja imam 1000 i vise necu pisati,dogovoreno i 100% sam u dionicama jos od 1. mjeseca.Ne drukam malo se zaje…. i pomazem ak me neko nesto pita.Ak smatras da nisam nista bitno napisao jer imam 1000 postova,necu vise pisat.Jako mjerilo
[undecid]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Kaže se da kad najveći optimisti postanu pesimisti onda je vrijeme kupnje. Dakle sad kad je von braun prodao možemo gore. Inače mislim da se neki koji su sada pljuvali dotičnog nemaju što javljati jer nisu ništa bolji. Pratim forum redovito i vidim kako je tko skupio svoj broj postova (većina regana 8-9 mj 2007) i imaju debelo preko 1000 postova a još uvijek nisu ništa napisali. U tu kategoriju spada i optuženi…

Ma daj Savage, mozda su trkeljali besmislice ali nisu s…ali kao to. Inace netko je napisao, ignorirajte ga. Jedno je sigurno, sto vise druka to je znak da je u vecem minusu[lol]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Savage.
ne mogu a da se ne osijećam prozvan..a vidim da u gotovo svakom svom postu navodiš te koji su u kratkom roku napucali duplo više postova nego li ti u dvije godine..očito te to jako muči u životu…buraz, ima lijeka i za taj problem…sjedi za komp i do sutra ujutro piši neprekidno post za postom i imačeš i ti 3000 postova..
za eventualne posljedice ne odgovaram….
stvarno ne znam zašto te to toliko muči…svako piše na način i u mjeri koja njemu odgovara.
i meni idu bezobrazni klinci (tebe ne ubrajam u tu skupinu) na ovom forumu opako na živce ali kaj da radim,
mogu to prihvatiti ili ne..ako ne prihvatim, najvjerojatnije odlazim ja, a ne njih najmanje 20

[wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

wiking, jesi ti danas u holjevca držao neko predavanje

&

Ja ću poduplat broj postova a ako neko nađe neku laž ili iskrivljenu činjenicu neka me prijavi moderatoru

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

SDP uvođenjem poreza na kapitalnu dobit želi povećati plaće
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=df000b33-6a6a-40a4-897b-ea6b1767ef83&open=sec
E bi se ovo zadnje vrijeme okoristili[lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

aj caruga ne zahebavaj, sutra cemo i ti i ja lupiti po asku Hajduk (HJDK-r-a)… ima da pocepamo berzu…[lol]

I ja!!!!![cool][cool][cool][cool][cool]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Po svemu sudeć Indijnci će još jednom završiti u plusu.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Eto sad će još i obračun BBB-Torcida. Samo nam to još treba ovdje. Usput Ameri na +0,72, po stoti put nam drže lekciju. Kad će više prestati ta sranja o ovisnosti o njima, kad je jasno da oni vrte cijeli svijet oko malog prsta. Postanimo svoji barem na burzi, ulažimo doma, neka fondovi zaborave regiju jer kako su rekli imamo Hrvatsku, a iznad svega kupujmo hrvatske proizvode (koji su gotovo uvijek i kvalitetniji i jeftiniji od uvoznih, naročito hrana) uvijek i na svakom mjestu kad god je moguće, stostruko će nam se vratiti. Sutra je novi dan u koji treba krenuti hrabro i odlučno nakon ovolikih s…a protekla dva mjeseca.[thumbsup]

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

New Report

Close