Von Braun, dobro ti je danas napisao Drhtava ručica da kako te nije sram do prije par dana drukati na gore a sad drukaš na dolje. Stvarno bijedno. Da je u pitanju pojedina dionica ajde to bi još prošlo(jer to svi pomalo radimo) ali čitavo tržište, stvarno si jadan.
[shocked]
Pa vi mu dajete povoda kada komentirate te njegove bijedne postove u kojima nema ništa suvislo, pustite ga neka piše svoje gluposti dosadiće mu i sam će prestati.
” @MiaIII Ne znam čega si se ti najeo, ali bez ikakve analize bubnuti 3600bodova, za to stvarno treba biti talentiran. Mislim da ćemo još malo metiljati ovdje i, uskoro krenuto prema 5000bodova, kad se pokaže signal za EU i NATO, a to bi moglo biti vrlo skoro.[thumbsup]
ili
. Nego, mirovinci drže nas u šaci, a koji bi im interesi bili da sruše još tržište dole, bankrotiraju još par fondova? E tad bi nastao divlji zapad. Vjerujem da si u cashu, ali tvoje tlapnje i želje ipak nemaju uporište. BTW…činjenica je da nitko ne izlazi u TOP10 i da se ništa ne mijenja.[thumbsup]
Von Braun
Evo ovako si pisao prije 4 dana…..pa ti stvarno misliš da smo mi retardirani…
[proud][angry] [yawn]
tenkista:
”
Von Braun, dobro ti je danas napisao Drhtava ručica da kako te nije sram do prije par dana drukati na gore a sad drukaš na dolje. Stvarno bijedno. Da je u pitanju pojedina dionica ajde to bi još prošlo(jer to svi pomalo radimo) ali čitavo tržište, stvarno si jadan. [shocked]
”
Evo kad mi ti kažeš da sam jadan, onda stvarno prestajem.
Sutra ujutro ja ću biti jedini na bidu, kupio sam novu mrežu za hvatanje margin-alaca[lol]
Sumnjao sam u tebe al nakon ovog posta sam uvjeren da ćeš ti biti jedini krivac ak krobi padne na 3XXX,xx bodova [lol]
[/quote]
Ma pusti ga Febo nemoj prljat usta
Ja kad sam vidio da je Crobex još u plusu u godinu dana, tj. sada oko 4%, dok su ostale burze u regiji uključujući češki, poljski index….da su u minusu od 10% nadalje, uvidio sam da crobex mora ući u minus da bi došao do dna. Vidjeć ćemo.
Stvarno neki ljudi nemaju srama. Najmanje zadnjih 200 poruka ste drukali prema gore up,up,up,up……i sad kad ste opet zbrisali u lovu ocekujete kao neki pad.
Po cijele ste dane ovdje na forumu, na svakoj je stranici Vasa poruka, a niste nasli vremena pogledati indekse u regiji,i sad ste kao progledali i sve prodali,dal to znaci da ste ovih 200 poruka pisali i ljude uvjeravali i navlacili na kupnju tek tako……
Kako uopce imate srca ovako nesto pisati,trebali bi se pokriti usima,ako ne zbog sebe onda zbog sacice neiskusnih dionicara koji su na temelju Vaseg drukanja kupili po Vama «jeftine» dionice. Ali to Vas ocito puno ne dira,pa nisu to Vasi novci,sad kad ste sve prodali – tko ih šiša,vise Vam nisu potrebni tj. sad ih treba dobro uplasiti kako bi Vam sto vise pale dionice kako bi Vi sto jeftinije usli,pa cete opet drukat up,up,up,up,bravo,jako pametno! [thumbsup]
Ima ljudi koji drze do svoje rijeci i kad nesto kazu stoje iza toga dok opet ima ljudi koji vise drze do par lipa nego do svoje rijeci. U koju grupu ljudi Vi pripadate? Samo polako,dobro razmislite. [lol] [lol]
Pozdrav.
P.S. – Razmislite jos jednom. [lol] [lol]
Bijela kuća potvrdila da će Bush posjetiti Hrvatsku
WASHINGTON, 13. ožujka 2008.(Hina) – Američki predsjednik George W. Bush posjetit će Hrvatsku nakon sudjelovanja na summitu NATO-a u Bukureštu 2.-4. travnja, objavila je u četvrtak Bijela kuća.
Uoči summita predsjednik Bush posjetit će Ukrajinu.
“On ide u Ukrajinu, Rumunjsku i Hrvatsku”, izjavio je glasnogovornik Vijeća za nacionalnu sigurnost (NSC) Bijele kuće Gordon Johndroe, prenijeli su američki mediji.
Johndroe je kazao da će putovanje predsjednika Busha trajati od 31. ožujka do 5. travnja.
Kaže se da kad najveći optimisti postanu pesimisti onda je vrijeme kupnje. Dakle sad kad je von braun prodao možemo gore. Inače mislim da se neki koji su sada pljuvali dotičnog nemaju što javljati jer nisu ništa bolji. Pratim forum redovito i vidim kako je tko skupio svoj broj postova (većina regana 8-9 mj 2007) i imaju debelo preko 1000 postova a još uvijek nisu ništa napisali. U tu kategoriju spada i optuženi…