Pozdrav društvu koje prati Amere….izgleda da su nešto saznali pa se poćeli zelenit.Tko sazna prvi o čemu se radi neka javi…[thumbsup]
S&P dao izjavu da “vide kraj writedowna kod velikih banaka”. Drugim rijecima vise nemaju kaj pa sada drukaju da im se sve ne razleti. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Opet će Ameri u crveno
srdačan pozdrav i ugodno trgovanje[thumbsup]
Ako nista drugo ti i ja samo postojani. Na suprotnim stranama ali dosljedni!!! [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ivek, da bi rec rekel
[thumbsup]
Sad će opet će Ameri u crveno
srdačan pozdrav i ugodno trgovanje [thumbsup]
Neće ide to lipo gore.
http://uk.finance.yahoo.com/m1.php
decki trebali bi razumijet ove koji su u dionicama…( ja sam medu njima ) …..nije lako nije…a jos kad se pocne pisati svasta…uhuhu…
ČARUGA:
” Evo ja sam prozvan od onog kameleona da sam mjenjao mišljenje pa ko je to još primjetio neka kaže i neka me repostira bio bih mu zahvalan
”
Ako nista drugo ti i ja samo postojani. Na suprotnim stranama ali dosljedni!!!
Kucat ćeš ti na moja vrata a ja ću tada biti nemilosrdan ko Gnjev Božiji
Do tada uživaj Škiljo iz Zagvozda[cool]
Von Braun, dobro ti je danas napisao Drhtava ručica da kako te nije sram do prije par dana drukati na gore a sad drukaš na dolje. Stvarno bijedno. Da je u pitanju pojedina dionica ajde to bi još prošlo(jer to svi pomalo radimo) ali čitavo tržište, stvarno si jadan.
[shocked]
Meni se isto čini da to ide gore, za sada!
Vaš link
Futures, osim indexa, u crveno!
Von Braun, dobro ti je danas napisao Drhtava ručica da kako te nije sram do prije par dana drukati na gore a sad drukaš na dolje. Stvarno bijedno. Da je u pitanju pojedina dionica ajde to bi još prošlo(jer to svi pomalo radimo) ali čitavo tržište, stvarno si jadan. [shocked]
Evo kad mi ti kažeš da sam jadan, onda stvarno prestajem.
Sutra ujutro ja ću biti jedini na bidu, kupio sam novu mrežu za hvatanje margin-alaca[lol]
“Wall Street recovered from an early plunge Thursday to trade higher after Standard & Poor’s predicted financial companies are nearing the end of the massive asset write-downs that devastated the stock and credit markets for months”
…dobra vijest za amere, ali nama tako svejedno[lol]
ma možda nas ovo malo trgne, jer će kosooki ujutro odmah u zeleno (po defaultu), a onda i europa.
…ali .ebeš ti prognoze firme koja se zove “Poor”…[lol] [lol]