Danas ste svi bikovi a ja jedini medvjed.
Netocno. Ima nas puno vise nego sto mislie ljudi. [thumbsup]
Evo ja sam prozvan od onog kameleona da sam mjenjao mišljenje pa ko je to još primjetio neka kaže i neka me repostira bio bih mu zahvalan
Evo ja sam prozvan od onog kameleona da sam mjenjao mišljenje pa ko je to još primjetio neka kaže i neka me repostira bio bih mu zahvalan
Nemam vremena ja za takve pi@darije.
Idem u šetnjicu, na pivicu……..[thumbsup]
Dok se vi tu svadjate, ameri vode herojsku bitku! Eto sa -2% idu prema nuli, NASDAQ je vec u plusu. Samo, hoce li to nama pomoci?
Dok se vi tu svadjate, ameri vode herojsku bitku! Eto sa -2% idu prema nuli, NASDAQ je vec u plusu. Samo, hoce li to nama pomoci?
Misliš li da Novoselac prati US burzu?
Ja mislim da on meditira nad onih 30-50%
Ameri u plusu
ČARUGA: ” Ignorirati totalno, najbolje riješenje ” Tema je Komentari trgovanja ne Komentiranje Von Brauna, lika i djela! Budući nemamo opciju ignore, onda predlažem da jednostavno slijedite savjet Čaruge i ignorirate ga. Ovo se sada doista pretvorilo u hajku, po vašem mišljenju potpuno opravdanu, ali po mojem tome nije mjesto na ovoj temi ili bilo kojoj. Pozdrav!
Ah Vjeko, trebao si ostaviti Zgubijev post da procitam to…[smiley]
Caruga je u pravu. Treba TO ignorirati… pa nek se dopisuje sam sa sobom…[lol]
ignore opcija ![thumbsup]
Amerika u plusu, do kraja dana možda bude i plus 2. A onda sutra kod nas obrat. Sreća da sam piknuo još malo Dalekovoda![thumbsup]
Pozdrav društvu koje prati Amere….izgleda da su nešto saznali pa se poćeli zelenit.Tko sazna prvi o čemu se radi neka javi…[thumbsup]
Ako nista drugo ti i ja samo postojani. Na suprotnim stranama ali dosljedni!!! [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Pozdrav društvu koje prati Amere….izgleda da su nešto saznali pa se poćeli zelenit.Tko sazna prvi o čemu se radi neka javi…[thumbsup]
Je.u Europu stari, namjerno zacrvene, europljani se use.u zatvore crveno, ameri poslije pozelene i tako stalno.
srdačan pozdrav i ugodno trgovanje[thumbsup]