Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da smo danas pali na najniže razine ikad. Za razliku od prošlog puta kad je crobex zaronio ispod 4000 ovaj put je HT na 330 (umjesto 290) a on ima najveći udio u crobexu. Još je par dionica palo daleko manje od prosjeka pa se površno gledajući čini da ZSE palo samo 1,6%. Istina je da nema HT na 325, ULPL 3450 i možda još koje dionice koja danas nije pala više od 2% da bi crobex sada bio ispod 3800. Ali mi smo još mila majka – pogledajte regiju, a i ostale europske burze. Belex je pao 55% u godinu dana, SASE danas 7% potonula… Negativni rekordi se obaraju i ne mogu reći da je me ne stišće u želucu i da je ovo lako gledat ali preživjet ću…

Naravno da ćemo preživjet sve će to doći na svoje

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Savage:

Mislim da smo danas pali na najniže razine ikad. Za razliku od prošlog puta kad je crobex zaronio ispod 4000 ovaj put je HT na 330 (umjesto 290) a on ima najveći udio u crobexu. Još je par dionica palo daleko manje od prosjeka pa se površno gledajući čini da ZSE palo samo 1,6%. Istina je da nema HT na 325, ULPL 3450 i možda još koje dionice koja danas nije pala više od 2% da bi crobex sada bio ispod 3800. Ali mi smo još mila majka – pogledajte regiju, a i ostale europske burze. Belex je pao 55% u godinu dana, SASE danas 7% potonula… Negativni rekordi se obaraju i ne mogu reći da je me ne stišće u želucu i da je ovo lako gledat ali preživjet ću…

Slažem se kolega. Ja kad sam vidio da je Crobex još u plusu u godinu dana, tj. sada oko 4%, dok su ostale burze u regiji uključujući češki, poljski index….da su u minusu od 10% nadalje, uvidio sam da crobex mora ući u minus da bi došao do dna. Vidjeć ćemo.
Vaš link

Von Braun NHF, ali ti si druker koji je u skoro 3000 svojih posteva pisao up up up toliko puno da je teško vidjeti temu di nisi drukao na gore i sada kad si u kešu govoriš malo drukčije. Anyway, mislim da će kroz par mjeseci na svoje doći oni koji koji gledaju fundamente jer će ljudi shvatiti da se ne isplati “kupovati budućnost” kako neki kažu (ja to zovem puhati balon) za 10 godina unaprijed. Nemojmo zaboraviti da su brodari prošle godine rasli dok je većina padala. Ovo treba pregrist i strpit se bar godinu dana.

Rulja zakreditirana .Umjesto da se kupuje po ovimcijenama , veliki stišču, jer znaju situaciju, pa ubire margin calove i dionice investitora, koji su na brzake mislili povuči neku lovu.Ovo treba preživjeti. Ipak je danas samo 13.03., što bi bilo , da je još petak.[lol]

Rulja zakreditirana .Umjesto da se kupuje po ovimcijenama , veliki stišču, jer znaju situaciju, pa ubire margin calove i dionice investitora, koji su na brzake mislili povuči neku lovu.Ovo treba preživjeti. Ipak je danas samo 13.03., što bi bilo , da je još petak.[lol]

Normalno tako je uvijek bilo i biće.Optimisti će preživjet,pesimisti će odustati.
Ja osobno idem do kraja jer nemam nijedan margin.
Imao sam više sreće nego pameti,al nijedna škola nije besplatna.
Iz ovoga svi možemo izvući samo dobre pouke.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Ignorirati totalno, najbolje riješenje

Tema je Komentari trgovanja ne Komentiranje Von Brauna, lika i djela!

Budući nemamo opciju ignore, onda predlažem da jednostavno slijedite savjet Čaruge i ignorirate ga.

Ovo se sada doista pretvorilo u hajku, po vašem mišljenju potpuno opravdanu, ali po mojem tome nije mjesto na ovoj temi ili bilo kojoj.

Pozdrav!

Suricata suricatta

Von Braun predvodnik drukera,treba te iskljucit sa foruma.Cuj svako zlo koje si ti mozda nekom nanio svojim pisanjem se vrati tebi il nekom tebi milom,sudbina zna bit okrutna,,ti ces to osjetiti,pusti neka vrijeme tece…… ***obrisano***

Zgubidan10 mogu samo reći da ovo što si danas napisao ja potpisujem u cijelosti [thumbsup]
Ovo što se događa na tržištima diljem svijeta je prava škola za ulagaće u dionice i ko to preživi, znat će cijenit lovu koju će mu donijeti dionice, jer u biti to nije lako zaslužena lova, a ostali koji sad prodaju, neka prodaju što prije i nadam se da se neće nikad više vratiti.

[emo_cool]

jedine koliko-toliko sigurne dionice u ovim teškim vremenima su:

transadija
industrogradnja
janaf
pik Vinkovci
[thumbsup]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

ČARUGA: ” Ignorirati totalno, najbolje riješenje ” Tema je Komentari trgovanja ne Komentiranje Von Brauna, lika i djela! Budući nemamo opciju ignore, onda predlažem da jednostavno slijedite savjet Čaruge i ignorirate ga. Ovo se sada doista pretvorilo u hajku, po vašem mišljenju potpuno opravdanu, ali po mojem tome nije mjesto na ovoj temi ili bilo kojoj. Pozdrav!

Vjeko da li će u budučnosti biti omogučena ignore opcija, zaista bi bilo dobro proraditi na tome

[emo_cool]

vjeko: ” ČARUGA: ” Ignorirati totalno, najbolje riješenje ” Tema je Komentari trgovanja ne Komentiranje Von Brauna, lika i djela! Budući nemamo opciju ignore, onda predlažem da jednostavno slijedite savjet Čaruge i ignorirate ga. Ovo se sada doista pretvorilo u hajku, po vašem mišljenju potpuno opravdanu, ali po mojem tome nije mjesto na ovoj temi ili bilo kojoj. Pozdrav! ” Vjeko da li će u budučnosti biti omogučena ignore opcija, zaista bi bilo dobro proraditi na tome

Apsolutno podržavam kolegice neka svi odmah prodaju neka nas gurnu u debeli minus neko vrijeme i neka se ne vraćaju nikada.
A mi ćemo se već nekako snaći kroz period od 1,2,3,7 godina nije važno.

Problem je što niko ne vidi sebe svi bi htjeli biti i bik i medo u tjedan dana a to ne ide niti može ići.
I motika zahtjeva pravila kojih se pri radu moraš pridržavati a kamoli ne burza.

vjeko: ” ČARUGA: ” Ignorirati totalno, najbolje riješenje ” Tema je Komentari trgovanja ne Komentiranje Von Brauna, lika i djela! Budući nemamo opciju ignore, onda predlažem da jednostavno slijedite savjet Čaruge i ignorirate ga. Ovo se sada doista pretvorilo u hajku, po vašem mišljenju potpuno opravdanu, ali po mojem tome nije mjesto na ovoj temi ili bilo kojoj. Pozdrav! ” Vjeko da li će u budučnosti biti omogučena ignore opcija, zaista bi bilo dobro proraditi na tome

Morat ćemo se izgleda ozbiljno pozabaviti tom mišlju

Suricata suricatta

zgubidan10: ” Von Braun predvodnik drukera,treba te iskljucit sa foruma.Cuj svako zlo koje si ti mozda nekom nanio svojim pisanjem se vrati tebi il nekom tebi milom,sudbina zna bit okrutna,,ti ces to osjetiti,pusti neka vrijeme tece…… ***obrisano*** ”

E moj zgubidane. Kad je bilo ovdje 99% međeda je sam jedini imao pozitivnu nadu u rasplet.
Živce ste mi pojeli sa drukanjem dole. Danas ste svi bikovi a ja jedini medvjed.
Sad kad ja uzmem dio kolača i predividim po MACD grafu da ide dolje, pogodim, onda me treba razapeti, ignorirati…itd. Ne bi se čudio da prodaš sutra i počneš drukati.
I ti ČARUGA, točno znam da si 2x mijenjao mišljenje tijekom pada, i malo podržavao,a malo govorio protiv Iveka. Zato nemoj ti meni o Ignore opciji………

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

mateja:

Morat ćemo se izgleda ozbiljno pozabaviti tom mišlju

Bez uvrede ali tom mislju se “zabavljate” prek pol godine vec

New Report

Close