Samo je pitanje kada će ovakav iskrcaj stat. I gdje.
ma šta je ovo danas – poklopilo me di sam god bio (ćak mi i krivo)[shocked]
Ista situacija kod mene. Jednom rijecju- KAOS!
Uvijek je dobro vidjeti što više ulagača u cash poziciji, jer kada bi bilo obrnuto tko bi kupovao?
Još ako se zna da mirovinski fondovi također drže cash poziciju spremni da okinu, samo je pitanje kada i po kojim cijenama , dolazimo do logičkog zaključka – hočete li stići svi na vrijeme kupiti , i tko će vam prodati po sadašnjim cijenama kada se trend okrene? [wink]
Izgleda da nam je lega postao nervozan čekajući da ga netko poklopi na bidu, hehe?? E pa nekad dođe vrijeme da se lupi po kupnji ako se želi izići ( kao što sam ja poklopio malog ulagača, pa sad on riskira sa dionicom a ja sa novcima )[smiley]
Uf koliko su ovo Srbijanci opaučili nizbrdo? -4,79%!!!!!
Pa sada su u minusu sa belex-om 25% u zadnjih pet-šest radnih dana[shocked][shocked][shocked]
Europa završila u krkljancu…neki indexi -3%
Vaš link
Uvijek je dobro vidjeti što više ulagača u cash poziciji, jer kada bi bilo obrnuto tko bi kupovao? Još ako se zna da mirovinski fondovi također drže cash poziciju spremni da okinu, samo je pitanje kada i po kojim cijenama , dolazimo do logičkog zaključka – hočete li stići svi na vrijeme kupiti , i tko će vam prodati po sadašnjim cijenama kada se trend okrene? [wink]
slazem se…
ova “bolesna ” situacije ne moze vjecno trajati.
jedini problem je taj da ce se sitaucija kod dobrih dionica okrenuti preko noci.
oni koji imaju kvalitetne dionice ce se radovati, a oni u kesu ce pricati “a tocno sam znao da ce se to dogoditi”
[smiley]
Izgleda da nam je lega postao nervozan čekajući da ga netko poklopi na bidu, hehe?? E pa nekad dođe vrijeme da se lupi po kupnji ako se želi izići ( kao što sam ja poklopio malog ulagača, pa sad on riskira sa dionicom a ja sa novcima )[smiley] Uf koliko su ovo Srbijanci opaučili nizbrdo? -4,79%!!!!! Pa sada su u minusu sa belex-om 25% u zadnjih pet-šest radnih dana[shocked][shocked][shocked]
bolje da si ulagao u HT, vise bi ti se isplatilo…
nema u srbiji tako kvalitetnih dionica kao sto je nas HT.
Asko: ” primus: ” Ubiše Đuru[cry][cry][cry][cry][cry][cry] ” Đuro Pucar Stari? [smiley] ” kad se samo sjetim da se s duro mrgovalo po 310…a sad je 163… jebate pao je 100% nevjerojatno.. cudo, bas pravo cudo…
ddjh je po tim cijenama pao 47 %
U veljači ove godine na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje (HZZ) registrirana je 260.091 nezaposlena osoba, što je za 12,9 posto manje nego u istom razdoblju 2007. godine, kazala je u srijedu na konferenciji za novinare u Zagrebu ravnateljica zavoda Ankica Paun Jarallah.
Evo, sudeci prema ovom pokazatelju nema recesije u Hrvatskoj!!!!![thumbsup]