Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

MMF: Aktualne mjere u globalnoj kreditnoj krizi neće biti dovoljne

Međunarodni monetarni fond (MMF) upozorava vlasti diljem svijeta da pri izradi planova za izlaženje na kraj s rastućom krizom u globalnom financijskom sustavu uzimaju u obzir i “nezamislive” scenarije.
Vaš link

Crobex -0,82% LEDO,DLKV….iskrcaj

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Nafta nadomak 110 dolara po barelu

Nafta je probila 110 dolara

Von Braun, prejak si, a sta si pisao prosli tjedan [lol] [lol]

Von Braun, prejak si, a sta si pisao prosli tjedan [lol] [lol]

Ma obeshrabrio me je TA, kad sam vidio da se MACD prekrižio. Ne znam ni sam.
Evo HDEL…-8,37%. Valjda će fundamenti doći na svoje.
Crobex 4000 je pokazatelj obrane.

Znam da se već pisalo o tome,ali nije nikome čudan način izračuna crobexa?Gledam po sebi,imam u portfelju najviše likvidnih dionica,blue chip,pojedinačno uglavnom padaju cijene cca 1-3%,toliko mi je i slabiji portfelj u grubo a crobex “samo – 0,79″[undecid]

[color=black][/color]

Von Braun, kaj te nije sram ?

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Na INGR izgleda skrivena količina na 37 000 kuna, kupnja ionako od jutra podosta jača od prodaje.
Ne bi bilo dobro da nam dođe kakva dobra korporativna objava, jer to bi značilo opet povlaštene informacije određenih sudionika na tržištu kapitala.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Plakat ćete kad se smjer okrene. I nećete se više nikad vratiti na tržište jer oporavak će biti strelovit![thumbsup]

ko o cemu SDP o KPD-u[lol]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=df000b33-6a6a-40a4-897b-ea6b1767ef83&open=sec

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Von Braun:

Nafta nadomak 110 dolara po barelu

Koliko je barel nafte u kunama?Manji skok nego u dolarima,dosta manji

[color=black][/color]

ko o cemu SDP o KPD-u[lol]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=df000b33-6a6a-40a4-897b-ea6b1767ef83&open=sec

SDP uvođenjem poreza na kapitalnu dobit želi povećati plaće

SDP-ov prijedlog da se izmjenama Zakona o doprinosima za obvezna osiguranja povećaju neto plaće zaposlenika za prosječno 300 kuna (za 5,75 posto) nije danas dobio potporu saborskih klubova vladajuće koalicije, koji ocjenjuju da bi to značilo opterećenje za državni proračun, te manjak sredstava za zdravstveni i mirovinski sustav.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ameri otvorili dosta nisko….
Vaš link

@drhtava_r.
Pojeli ste mi živce dok sam ja sam branio tržište, i dok je signal bio up.

New Report

Close