Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

IGH ulazi na veliko i perspekitvnpo bugarsko trziste!!!

http://www.poslovni.hr/73553.aspx

[thumbsup][smiley]

Kako mene živciraju postovi kolege Von Brauna, živcira me njegov avatar, njegov potpis i ovi isprazni postovi…..

Iskreno kolega, iskreno.
But…..
Vaš link
Ako se i preko bare otvore u crveno…..

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Iskreno kolega, iskreno.
But…..
Vaš link
Ako se i preko bare otvore u crveno…..

A kakve veze ima amerika sa našom burzom ?[lol]

*Tako ste pisali kolega dok ste bili u dionicama [proud]

to da danas pada je u redu, ali nije u redu da jučer prekjučer njije bilo pomaka u +. Kupci znaju da je malo krize, i dok još narod galami i se buni. dotad stišču. Kad se stanje smiri vijerovatno dolazi kupnja.[sealed][undecid]

stvarno je naše tržište i burza fenomen, poslije ukidanja zerpa i današnjih izjava barosa burza je trebala reagirati sa rekordnim rastom, iz perspektive biznisa to su dvije najbolje moguće vijesti, furthermore hrvatska dobija u bukureštu pozivnicu za nato, nezaposlenost je rekordno niska, turizam nije ugrožen, imamo stabilan rast bdp-a za 2008 od 5,0-5,3%,, jedino što nas može gurnuti dole je globalno stanje na tržištima,, istina je da hrvatska ekonomije nije toliko pogođena ovim credit crunchom u USA, tu će najviše biti pogođeni pored sad-a španjolska i u manjoj mjeri uk., kao što mi nije bio jasan dvoznamenkasti rast prije 2godine ne razumijem ni ovaj pad danas…ja mislim da sta se god kupi danas nema pogreške…barem ne kroz prizmu srednjoćnog ulaganja…o

likvidnost se povećava. uskoro bi se moglo formirati i drugo dno

Futuresi…otvorili jako nisko….
Vaš link

Crobex -0,74%. DLKV, JDPL, IGH po bidu fondovi čiste velike pakete obrane

Neznam di bi ameri otvorili nego nisko… Zlato dotaknulo 1000$, prodaja na malo u USA pala 0,6%. Ni Houdini se nebi izvuko iz toga danas.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

hi hi hi al na LSE mali ciste HT kad je jeftino[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Forex analiza: Dolar probio najniži rekord spram eura

Dolar je probio najniži rekord spram eura. Posljednja valutna kretanja i tržište obveznica sugeriraju da su trgovci sumnjičavi prema Fed jučerašnjoj akciji te da će to biti dug utjecaj na financijsko tržište. Što će današnji dan donijeti za EUR/USD?
Vaš link

Nafta nadomak 110 dolara po barelu
Cijene sirove nafte na svjetskim su se tržištima u četvrtak zadržale oko rekordnih 110 dolara po barelu, budući da je nastavljeni pad tečaja dolara zasjenio utjecaj podataka o rastu zaliha sirove nafte u SAD-u.

Vaš link

a joooojm pa šta se dogodilo !?
da nije izbio 3. svjetski pa se bježi van.[embarass]

wiking:

evo vipy onda da budem u trendu.

ljudi to je to sad je odbijanac od 4060 kojeg nismo probili[cry]”

šta kažeš?

kolega zar sad i od vas moram trazit ispriku[lol] [lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close