eto vipy jos jednom dokazi i cinjenice,molio bih ak moze jedna mala isprika jer si ipak stariji ovdje na forumu da ja nisam bacao druk.Naravno da se moj komentar odnosio na dnevno kretanje odbijanca a ne duzi period sto se i iz grafa vidi da je to daytrading[wink]
Sorry stari, to je bila zahebancija na dijonicara von brauna, ne na tebe,
tek sam sad skuzio zasto meni upucijes posteve… [wink]
Optimizam nestao s Wall Streeta[/u]
Cijene dionica na Wall Streetu jučer su izgubile na vrijednosti zato što je splasnuo optimizam ulagača koji je dan ranije potaknuo plan američke središnje banke za svladavanje kreditne krize.
Šta je sad ovo?
mozda zbog recesije u US – idemo up, ha ?
ako US ide gore zbog najava izbjegavanja recisije a mi na to idemo dolje, zasto nebi isli gore kad oni idu dolje?
mozda zbog ekonomske depresije u svijetu
kad svijet ide gore po nekoliko posti (cijeli svijet) mi okinemo dolje, opet slijedi – ovisimo o tome ko o lanjskom snijegu
mozda zbog inflacije koja ce biti veca.
kazu kina ce imati inflaciju – dionice idu gore – nama kazu – slaba inflacija – crobex pada, kazu velika – inflacija – crobex pada – o ovisnosti crobexa i inflacije procitaj u komentaru za ekonomsku depresiju
mozda zbog ……… idemo up.. yeah right
neide up po svemu sudeci – ali niti jedan od razloga koji si naveo ne utjece na to da neidemo up
Ovaj pritisak prodaje u ovih par dana je definitivno zbog gubitaka fondova na beogradskoj burzi. Osobno znam jednog menađerčića koji je u ime svog fonda (jedan iz plejade Hypo) prošle godine bio u velikim šopingima u beogradu. Čak su se uspjeli i dobro zabavit na cajkama.
Pa sto mislis zasto prodaju u HR, pa nece prodavati u BG kad nitko nece kupiti… znaju drugari koji su otilsli tamo…. [lol]
vipy
korisnik od: 24.08.2006.
baskija:
” Ovaj pritisak prodaje u ovih par dana je definitivno zbog gubitaka fondova na beogradskoj burzi. Osobno znam jednog menađerčića koji je u ime svog fonda (jedan iz plejade Hypo) prošle godine bio u velikim šopingima u beogradu. Čak su se uspjeli i dobro zabavit na cajkama.
”
Pa sto mislis zasto prodaju u HR, pa nece prodavati u BG kad nitko nece kupiti… znaju drugari koji su otilsli tamo….
I treba tamo totalno da popuše kad su naše tržište upropastili pa onda u zatvor s njima gdje im je i mjesto.[lol]
Crobex završava u plusu do kraja današnjeg trgovanja[thumbsup]
Ja mislim da će kao i jučer biti torpediran pred zatvaranje.
wiking:
”
eto vipy jos jednom dokazi i cinjenice,molio bih ak moze jedna mala isprika jer si ipak stariji ovdje na forumu da ja nisam bacao druk.Naravno da se moj komentar odnosio na dnevno kretanje odbijanca a ne duzi period sto se i iz grafa vidi da je to daytrading[wink]
”
Sorry stari, to je bila zahebancija na dijonicara von brauna, ne na tebe,
tek sam sad skuzio zasto meni upucijes posteve… [wink]
ah sad sam veoma ponosan jer sam postao pravi dijoncar[lol] .Ma sve je to zajeb….vipy,neda mi se vise trkeljat samo FA,TA….to i vrapci znaju i ne pomaze,pa da pokazem uvazenom kolegi fon braun-u sto je kulturno -umjetnicki druk.A sad jedan zdravo -seljacki UP UP[lol]
Crobex završava u plusu do kraja današnjeg trgovanja[thumbsup]
I šta dalje…? Onda ti Petrov ovako nešto napiše…..
ZSE uživo: Sladoled s okusom čokolina razbuktao maštu investitora
Prvih nešto više od dva sata trgovanja na Zagrebačkoj burzi protječe u opreznom ozračju opisanom padom Crobexa 0,67 posto. Cijena 7 dionica u sastavu Crobexa porasla je, dok je 19 dionica u njegovom sastavu izgubilo na vrijednosti. Najlikvidnija dionica današnjeg dana Podravkina je, a mogući razlog erupcije njene likvidnosti je proizvodnja sladoleda s okusom čokolina u suradnji….
Vaš link
Ako se malo odmaknes i promjenis perspektivu:
http://www.blberza.com/v2/IndeksGraf.aspx?IdInfo=1
Kako sad izgleda? [lol]